Sluiten

Zoeken

Shutterstock 662883085 2x

Whitepapers

Whitepapers

Cloud Migration

Overstappen op IaaS loont

Hoe zorgen organisaties dat zij de beloften van Cloud-computing waar kunnen maken? En wat zijn de aandachtspunten bij de migratie naar de Cloud? Daar gaan we in deze whitepaper op in.

Cloud Migration

Verschillende soorten Cloud

In deze whitepaper duiken we in de verschillende soorten Clouds. We gaan in op de voor- en nadelen van elke Cloud-vorm en laten zien hoe belangrijk het verschil tussen de Clouds is in de praktijk.

Cloud Components Fundaments

IaaS Cloud-computing van Fundaments

In deze whitepaper gaan we dieper in op Infrastructure as a Service, oftewel IaaS. Een vorm van Cloud-computing die tal van partijen interessante en toekomstgerichte mogelijkheden biedt.

Cloud Components Fundaments

IaaS als basis voor maatwerkoplossingen

In deze whitepaper beschrijven we aan de hand van twee bestaande klantcases hoe Cloud als maatwerkoplossing wordt ingezet en hoe met Cloud ook aan minder alledaagse eisen kan worden voldaan.

Iaa S Fundaments

IaaS als basis voor continuïteit en flexibiliteit

In deze whitepaper wordt beschreven waarom de IaaS-diensten van Fundaments dé oplossing zijn voor de groeiende vraag vanuit de markt naar meer flexibiliteit en hogere beschikbaarheid.

Cloud Security

Drie digitale bedreigingen, drie oplossingen

Veel organisaties missen de juiste bescherming tegen digitale bedreigingen. In deze whitepaper bespreken we de grootste bedreigingen. We laten zien hoe u uw organisatie hier adequaat tegen kan wapenen.