Infrastructure as a Service

Focussen op uw corebusiness en geen tijd verliezen met (IT) bijzaken, zoals het onderhouden van een complexe IT-infrastructuur, dat wilt u toch ook? Dat kan met Infrastructure as a Service (IaaS) van Fundaments, het veilige en flexibele Cloud-fundament voor groei en innovatie. Infrastructure as a Service is een volledig soeverein virtueel datacenterconcept met alle voordelen van een fysiek datacenter, aangevuld met voordelen van schaalbaarheid en configureerbaarheid. IaaS-provider Fundaments draagt met de dienst Infrastructure as a Service de volledige zorg voor de IT-infrastructuur van uw organisatie, zodat u zich volledig kunt focussen op uw corebusiness.

Flexibele bouwstenen

Servers, applicaties en diensten die eenvoudig op- en afschalen wanneer u dat nodig heeft, dankzij flexibele bouwstenen.

Hoogwaardige tier3+ datacenterlocaties

Uw data veilig opgeslagen in de beste datacenters, uitsluitend aangeboden vanuit hoogwaardige Tier3+ datacenterlocaties in Nederland.

Eigen netwerk

Een eigen redundant (internet)netwerk met maximale controle over de bereikbaarheid van productieomgevingen.

Volledig gecertificeerd

Voldoe aan wet- en regelgeving dankzij volledigecertificering: NEN 7510, ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISAE 3402 type I en II.

Pay as you Go

Betaal alleen wat u daadwerkelijk gebruikt en krijg zo maximale controle op kosten. Het is zelfs mogelijk om per uur te betalen.

Cloud verified

Een betrouwbare leverancier met VMware keurmerk. Fundamentsis één van de Cloud-aanbieders in Nederland die het keurmerk ‘Cloud Verified’van VMware heeft.

24/7 bereikbaar

Altijd iemand kunnen bellen dankzij Enterprise Support: een supportdesk die 24/7 bereikbaar is, gericht op maximale beschikbaarheid.

Hoogwaardige beveiliging

Ontvang een hoogwaardige beveiligde oplossing, die gericht is op ondersteuning van uw bedrijfskritische dienstverlening.

Maximale flexibiliteit en continuïteit

Profiteer van maximale flexibiliteit en continuïteit, door gebruik te maken van het IaaS-platform van Fundaments. Deze flexibiliteit en continuïteit ontstaan doordat Fundaments met zoveel mogelijk standaard bouwblokken werkt die u geheel naar eigen wens kunt indelen. Hierbij bent u verzekerd van hoogwaardige technologie van eersteklas leveranciers. De 7 Tier3+ datacenters van deze IaaS-oplossing hebbende hoogst mogelijke status en zijn verdeeld over Oost-, Midden- en West-Nederland. Dit waarborgt dat alle facetten rondom beveiliging, zoals noodstroomvoorziening, koeling, brand- en fysieke beveiliging aan de strengste eisen voldoen. Het resultaat is een beschikbaarheid van 99,95%. Vanzelfsprekend zijn de prestaties volledig transparant inzichtelijk via rapportages.

A map of the Netherlands with markings of data centers

100% controle over uw data

Zeker weten waar uw data staat? Dat kan de soevereine Cloud van Fundaments u garanderen. Hiermee krijgt u de garantie dat uw data op Nederlandse bodem staat, dat het wordt beheerd door een Nederlandse partij, namelijk Fundaments, en er daarmee volledige controle is op al uw data. De Private Cloud-oplossingen van Fundaments zijn de basis voor een solide en betrouwbare IT-infrastructuur - bij u of ons op locatie in Nederland. Onze datacenters zijn verdeeld over zeven datacenterlocaties in zowel Oost-, Midden als West-Nederland. Dit zijn allemaal Tier3+ locaties: de hoogste haalbare klasse voor een Nederlands datacenter op dit moment. Bij een Tier3+datacenter is aan alles qua beveiliging gedacht, zo is er gegarandeerde stroomvoorziening, inbraakbeveiliging, water- en branddetectie en klimaatregeling.

Voldoe aan Nederlandse wet- en regelgeving

Met Infrastructure as a Service (IaaS) van Fundaments voldoet u aan de Nederlandse wetgeving voor dataopslag met alle relevante certificeringen (ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001,NEN 7510 en ISAE 3402 type I en II). Niet alleen de IaaS-dienst die u afneemt, maar ook de Nederlandse datacenters van Fundaments hebben dezelfde of vergelijkbare certificeringen. Door de NEN 7510 certificering is het platform bovendien geschikt voor de ondersteuning van zorginstellingen.

De basis voor lange termijn relaties

Zoekt u een partner die naast u staat en als team met u samenwerkt? Dan bent u bij Fundaments aan het juiste adres. Wij voelen ons verbonden met onze klanten. Door u goed te leren kennen, te begrijpen en met u mee te denken, komen we samen tot de beste oplossingen voor uw organisatie. Daarom staan persoonlijk contact, vriendelijkheid, korte lijnen en plezier voorop in de samenwerking en zetten we altijd een stap extra om u van dienst te zijn.

 

U draait. Wij vragen.

Met Fundaments bouwt u niet alleen op solide oplossingen, maar ook op een team van betrokken experts. Wij staan als partner naast u om uw Cloud-vraagstukken succesvol het hoofd te bieden en gaan ook de meest complexe legacy-vraagstukken niet uit de weg. Zo komen we samen tot een 100% betrouwbare Cloud-omgeving: van de juiste technologieën tot de service en support die hiervoor nodig zijn.