Cloud Connectivity as a Service

Bent u op zoek naar een veilige en betrouwbare verbinding voor uw Cloud-oplossingen? Met Cloud Connectivity as a Service (CCaaS) van Fundaments bent u altijd verbonden. Ontdek hoe onze oplossingen u helpen om hogere bandbreedtes te bereiken, maximale beveiliging te waarborgen en uw bedrijf te laten groeien zonder belemmeringen.

Eigen core-netwerk

Core-netwerk volledig in eigen beheer, met hoge bandbreedtes.

Hoogwaardige tier3+ datacenterlocaties

Uitsluitend aangeboden vanuit hoogwaardige Tier3+ datacenterlocaties in Nederland.

Eigen netwerk

Eigen (internet)netwerk met maximale controle over de bereikbaarheid van productieomgevingen.

Volledig gecertificeerd

Volledig gecertificeerd: NEN 7510, ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISAE3402 type I en II.

Enterprise support

Onze supportdesk is 24x7x365 bereikbaar, gericht op maximale beschikbaarheid.

Hoogwaardige beveiliging

Hoogwaardige beveiliging gericht op ondersteuning van bedrijfskritische dienstverlening.

Uw Cloud-verbindingen optimaliseren

Met CCaaS van Fundaments heeft u de mogelijkheid om uw Cloud-verbindingen te optimaliseren voor maximale prestatiese n betrouwbaarheid. Ontdek hoe onze oplossingen uw bedrijf kunnen helpen groeien en uw operationele efficiëntie te verbeteren.

U kunt kiezen uit verschillende Cloud Connectivity services voor het maken van een verbinding met de Fundaments IaaS-diensten. De meest gebruikte en bekende manier is het internet.

 

Het internet

Internet van Fundaments wordt volledig beheerd door Fundaments. Hierbij profiteert u van een redundante opzet, met redundantie in zowel apparatuur als in leveranciers van internetverkeer. Daarnaast worden de internetverbindingen volledig gescheiden van andere gebruikers, zodat er altijd voldoende bandbreedte beschikbaar is.

 

DDoS-bescherming inclusief

Het internet van Fundaments kan worden uitgerust met een automatische bescherming tegen verschillende aanvallen die onder de noemer D(DOS) vallen. Doordat Fundaments aangesloten is op de DDoS-wasstraat van NAWas, kunnen aanvallen volledig geautomatiseerd gemitigeerd worden.

 

Alternatieve verbindingen

Naast connectiviteit via het internet, maakt Fundaments gebruik van verschillende partners om alternatieve verbindingen te bieden aan de Fundaments IaaS-diensten. Samen met NDIX (Nederlands-Duitse Internet Exchange) verzorgt Fundaments een netwerkplatform dat zich richt op zekerheid, met glasvezel als standaard voor hoge bandbreedtes. NL-IX (Netherlands Internet Exchange) behoort tot de top vijf Internet Exchanges ter wereld en biedt niet alleen internetdiensten, maar kan ook een laag 2 ethernet-verbinding tot stand brengen. Voor overheidsinstellingen biedt Fundaments een koppeling met Gemnet, wat een besloten digitaal netwerk met het hoogste veiligheidsniveau garandeert. ZorgNet, dat wordt gebruikt door zorginstellingen voor beveiligde data-uitwisseling, kan ook worden gekoppeld aan Fundaments IaaS en/of colocatie in de datacenters van Fundaments.

 

Internationale en Public Cloud verbindingen

De Fundaments Cloud Gateway realiseert voor internationaal opererende gebruikers een netwerkverbinding in één van de InterXion of Equinix datacenters en/of met één van de Public Cloud providers (Google, Microsoft of Amazon). Doordat de Fundaments Cloud Gateway los van het internet staat, zorgt deze manier van koppelen voor een enorm beveiligde verbinding en daarnaast voor betere prestaties als het gaat om bandbreedte-garanties en vertragingen(latencies). Dit komt doordat de Cloud Gateway niet afhankelijk is van publieke routering van verkeer, zoals bij internet wel het geval is.

 

Private koppelingen

Private koppelingen geven de meeste garanties en zijn echt maatwerk. Fundaments heeft partnerships met glasvezelpartijen zoals TReNT en Eurofiber om maatwerk verbinding te creëren en koppelen.

 

Hoogwaardige datacenterlocaties

CCaaS van Fundaments is gebaseerd op een volledig Nederlands platform, verdeeld over zeven datacenterlocaties in zowel Oost-, Midden als West-Nederland. Dit zijn allemaal Tier3+ locaties: de hoogste haalbare klasse voor een Nederlands datacenter op dit moment. Bij een Tier3+ datacenter is aan alles qua beveiliging gedacht, zo is er gegarandeerde stroomvoorziening, inbraakbeveiliging, water- en branddetectie en klimaatregeling.

A map of the Netherlands with markings of data centers

100% controle over uw data

Zeker weten waar uw data staat? Dat kan de soevereine Cloud van Fundaments u garanderen. Hiermee krijgt u de garantie dat uw data op Nederlandse bodem staat, dat het wordt beheerd door een Nederlandse partij, namelijk Fundaments, en er daarmee volledige controle is op al uw data. De Private Cloud-oplossingen van Fundaments zijn de basis voor een solide en betrouwbare IT-infrastructuur - bij u of ons op locatie in Nederland. Onze datacenters zijn verdeeld over zeven datacenterlocaties in zowel Oost-, Midden als West-Nederland. Dit zijn allemaal Tier3+ locaties: de hoogste haalbare klasse voor een Nederlands datacenter op dit moment. Bij een Tier3+datacenter is aan alles qua beveiliging gedacht, zo is er gegarandeerde stroomvoorziening, inbraakbeveiliging, water- en branddetectie en klimaatregeling.

Voldoe aan Nederlandse wet- en regelgeving

Met de Cloud-oplossingen van Fundaments voldoet u aan de Nederlandse wetgeving voor dataopslag met alle relevante certificeringen (ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3402 type I en II). Ook de Nederlandse datacenters van Fundaments hebben dezelfde of vergelijkbare certificeringen. Door de NEN 7510 certificering is ons platform bovendien geschikt voor de ondersteuning van zorginstellingen.

De basis voor lange termijn relaties

Bij Fundaments streven we naar een nauwe samenwerking met onze klanten. We begrijpen uw behoeften en streven ernaar u volledig te ontzorgen. Ontdek hoe we samen uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Door goed naar u te luistern, te begrijpen en met u mee te denken, komen we samen tot beste oplossingen voor uw organisatie. Daarom staan persoonlijk contact, vriendelijkheid, korte lijnen en plezier voorop in de samenwerking en zetten we altijd een stap extra om u van dienst te zijn.