Fundaments Cloud Gateway

Op zoek naar een koppeling met met Public Cloud partijen als Azure, AWS en Google? Dat kan met Fundaments Cloud Gateway. Hiermee heeft u ook de mogelijkheid om verbindingen te realiseren met de connectiviteitsplatformen van Equinix en InterXion. Met de Cloud Gateway kunt u op een veilige manier, zonder gebruik van het internet en met een stabiele latency en bandbreedte, worden gekoppeld met Fundaments IaaS.

Hoge veiligheid en betere prestaties

Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van het internet, maar van een private verbinding, bent u verzekerd van een goed beveiligde verbinding met betere prestaties.

Super betrouwbaar    

Ingericht voor een hoge beschikbaarheid en daarmee super betrouwbaar.

100% controle

Ontvang een eigen key waarbij meerdere VLAN’s mogelijk zijn voor 100% controle van de verbindingen.

Optimale prestaties    

Een optimale prestatie van uw verbindingen dankzij meerdere routes; layer 2 ethernet, met lage latencies en jitter (fluctuaties in latency).

Cloud Gateway van Fundaments

Naast koppelingen met netwerkplatformen en internet exchanges biedt Fundaments twee typen verbindingen aan:

1. Connectiviteit met de Public Cloud

2. Connectiviteit op de platformen van onze datacenterleveranciers.

In beide gevallen wordt een gerouteerde verbinding gerealiseerd naar de Public Cloud of naar één van de datacenterlocaties van InterXion en Equinix. InterXion City Cloud en Equinix Fabric geven beide de mogelijkheid om een verbinding te realiseren tussen één van de datacenters. Doordat de beide datacenterleveranciers mondiaal opereren, kunnen hiermee koppelingen gerealiseerd worden over grote (inter)continentale verbindingen.

De Fundaments Cloud Gateway realiseert hiermee een netwerkverbinding speciaal voor gebruikers die internationaal opereren in één van de InterXion of Equinix datacenters en/of gebruikers van Public Cloud providers als Azure, AWS en Google. Doordat deze netwerkverbinding los van het internet staat, zorgt de manier van koppelen voor een enorm beveiligde verbinding en daarnaast voor betere prestaties als het gaat om bandbreedte garanties en vertragingen (latencies). De verbinding is namelijk niet afhankelijk van publieke routering van verkeer, zoals dit bij het internet wel het geval is.

No items found.
A map of the Netherlands with markings of data centers

100% controle over uw data

Zeker weten waar uw data staat? Dat kan de soevereine Cloud van Fundaments u garanderen. Hiermee krijgt u de garantie dat uw data op Nederlandse bodem staat, dat het wordt beheerd door een Nederlandse partij, namelijk Fundaments, en er daarmee volledige controle is op al uw data. De Private Cloud-oplossingen van Fundaments zijn de basis voor een solide en betrouwbare IT-infrastructuur - bij u of ons op locatie in Nederland. Onze datacenters zijn verdeeld over zeven datacenterlocaties in zowel Oost-, Midden als West-Nederland. Dit zijn allemaal Tier3+ locaties: de hoogste haalbare klasse voor een Nederlands datacenter op dit moment. Bij een Tier3+datacenter is aan alles qua beveiliging gedacht, zo is er gegarandeerde stroomvoorziening, inbraakbeveiliging, water- en branddetectie en klimaatregeling.

Veilig, robuust en efficiënt

Doordat de connectiviteit via bestaande, volledig beheerde lijnen wordt gerealiseerd, zijn maatregelen rondom veiligheid en prestaties volledig in controle. Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van een publiek netwerk als het internet, kan data met maximale beveiliging worden getransporteerd. Daarnaast zorgt het bekend zijn van het datapad ervoor dat de prestaties van het transport, bandbreedte en vertraging (latencies), voorspelbaar zijn en gegarandeerd kunnen worden.

Met deze manier wordt het mogelijk om locaties met garanties te verbinden, maar ontstaan ook mogelijkheden om binnen de publieke Cloud voorspelbaarheid te realiseren in prestaties, maar ook in kosten.

No items found.

Succesverhalen

No items found.