SSL-certificaten

SSL is essentieel bij het veilig verzenden van vertrouwelijke gegevens. Met een SSL-certificaat wordt uw vertrouwde informatie versleuteld verzonden, zodat uw gegevens niet onderschept kunnen worden. Fundaments hanteert standaard het hoogste niveau van validatie en biedt daarom EV-certificaten (Extended Validation) aan. Dit resulteert in een geverifieerde groene adresbalk met bedrijfsgegevens in alle webbrowsers. Tevens zorgt dit voor een hogere ranking in Google.

SSL-certificaten

SSL-certificaten van Fundaments

EV-certificaat

Bij Fundaments bieden we standaard EV-certificaten aan. Dit certificaat is te herkennen aan het hangslot en de groene adresbalk met bedrijfsnaam. Een EV-certificaat is aan te bevelen aan financiële instellingen en webshops. Alle bedrijfsgegevens worden namelijk gecontroleerd. Daarnaast vindt validatie plaats op basis van domeinnaam, contactpersoon en een externe bron (bijvoorbeeld De Telefoongids).

De voordelen van een SSL-certificaat van Fundaments:

  • Vertrouwelijke informatie veilig verzenden en ontvangen;
  • EV-certificaten bevestigen de identiteit van uw bedrijf;
  • Fundaments monitort op kwetsbaarheden en grijpt daarop in;
  • Fundaments ondersteunt bij het kiezen van het juiste certificaat;
  • EV-certificaten zorgen voor een betere ranking in Google;
  • Eenvoudig aan te vragen via het portaal van Fundaments.

Technische specificaties:

  • Wildcard certificaten mogelijk;
  • Standaard hoogste beveiliging met EV-certificaten;
  • Bewaking op het verlopen van certificaten;
  • Volledige ondersteuning van het Fundamentsteam bij aanvraag, verlenging of technische implementatie.

Wilt u ook een SSL-certificaat van Fundaments? Onze consultants helpen u graag. Neem contact met ons op via info@fundaments.nl of bel naar 088 4 227 227.

Wilt u ook veilige online-communicatie tussen u en uw klanten?
Een sprong voorwaarts
“Door gebruik te maken van het platform en de expertise van Fundaments hebben we als bedrijf een sprong voorwaarts gemaakt in de professionalisering van ons deel van de keten."
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Steengoede flexibiliteit
“De steengoede flexibiliteit van Fundaments is ook een belangrijke factor. Met de instelling dat iets eerst gefixed moet zijn en dat we dan pas over de factuur gaan praten, helpen ze ons enorm.”
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Moderne slimme firewall
"Wij zochten een oplossing die ons helpt om iedere mogelijke vector-aanval te kunnen verdedigen. We hadden vooral behoefte aan een moderne en slimme firewall. Met het aanbod van Fundaments voor de Next Generation Redundant Firewall, die gebaseerd is op de technologie van Fortinet, hebben we nu precies wat we zochten. Voor ons was het een logische keuze.”
Maarten Huijs
Engineer bij Kempen Automatisering
Vertrouwen op een partner
"Soms is specifieke kennis noodzakelijk. Daarnaast is het niet altijd rendabel die kennis zelf in huis te halen. Dan is het goed als je kunt vertrouwen op een partner die je daarin ontzorgt, thuis is in de materie en niet voor alles direct een rekening stuurt. Die partner gaat open met je in gesprek: wat wil je, hoe kunnen we dat samen aanvliegen en hoe kunnen we dat oplossen. Dat is wat Fundaments doet."
Richard Hagen
van de Rolf groep
Meerdere fysieke locaties
"Als de klant bijvoorbeeld zijn data met het oog op DR op meerdere fysieke locaties wil hebben ondergebracht, kan dat ook. Maar of het nu om maatwerk gaat of om de uitgekiende standaard opties: hij heeft er geen omkijken naar. Dat is toch wel het mooie aan de nieuwe manieren van BU en DR."
Michel Erkens en Alexander van Bruchem
van Onguard
Goede oplossing met minder kosten
“Als je de connectiviteitskosten, dus de private verbindingen, ziet als onderdeel van een migratie naar de cloud, waarbij je geen eigen hardware en onderhoud meer nodig hebt, je verzekeringspremie omlaag kan en de energiekosten op de zaak kan afnemen, zul je zien dat dit echt een goede oplossing is.”
Jeroen Bruggeman
Enterprise Administrator bij CNS-IT
Veiligheid op nr. 1
Bij CoBrowser hebben ze gemerkt dat er in de markt nogal een verschil is in hoe partijen met veiligheid omgaan. “Er zijn bedrijven die dit minder belangrijk vinden. Voor ons is het echter essentieel dat wij een partner vinden die daar ook mee bezig is. Daarom hebben wij ook voor Fundaments gekozen. Veiligheid is een heel natuurlijk onderdeel van onze samenwerking.”
Frank Leegstra
Directeur en Security Officer bij CoBrowser