MS365 Back-up

Of gegevens zich nu on-premises of in de Cloud-infrastructuur zoals Microsoft 365 bevinden, de uiteindelijke verantwoordelijkheid voor gegevensbeveiliging ligt bij de klant of de eigenaar van de gegevens, dus bij u. MS365 Back-up (Microsoft 365 Back-up) is dan ook onmisbaar. Back-up as a Service van Fundaments neemt u alle zorgen voor een betrouwbare Microsoft 365 Back-up uit handen. Zo staat uw organisatie nooit stil bij calamiteiten. Onze BaaS-dienst voor Microsoft 365 Cloud-back-up maakt gebruik van de innovatieve Veeam-technologie, zodat u altijd kunt rekenen op een snelle restore van data.

Back-up as a Service voor Office 365 back-up

Microsoft 365 werkt met een gedeelde verantwoordelijkheid als het aankomt op databeveiliging en de back-up van gegevens binnen het platform. Als u gebruik maakt van Cloud-oplossingen, zoals Microsoft 365, bent u volgens het Shared Responsibility Model van Microsoft zelf verantwoordelijk voor de beveiliging en bescherming van uw data. En dus ook voor de back-up waarmee u waarborgt dat u na een calamiteit snel weer in de lucht bent. Daarom is het essentieel dat uw back-up allesomvattend is en dat u de toegang tot uw back-ups waarborgt. Back-up as a Service voor Microsoft 365 is een effectieve, betrouwbare en betaalbare oplossing voor de back-up van gegevens in Microsoft 365.

Dagelijkse back-ups

Met Back-up as a Service voor Microsoft 365 biedt Fundaments u een oplossing voor het maken van betrouwbare back-ups van uw MS365-omgeving. U bepaalt zelf de instellingen van de dagelijkse back-up met retentie. Hiermee worden risico’s op onnodig dataverlies voorkomen en weet u zeker dat u aan de geldende wet- en regelgeving voldoet. Microsoft 365 back-up voorkomt zaken waaronder:

  • Onopzettelijke verwijdering van data
  • Verwarring over en hiaten in de retention policy
  • In- en externe beveiligingsrisico's
  • Wettelijke- en compliance-vereisten

Snel herstel van data

Voorkom onnodig dataverlies met Microsoft 365 back-up. Fundaments ondersteunt u bij de inrichting van een betrouwbare back-up-omgeving en geeft advies over veilig gebruik. Als er toch onverhoopt iets misgaat, helpen onze Cloud Experts u ook bij het zo snel mogelijk terughalen en installeren van de data. Dit alles zonder dat u de grip op uw back-ups verliest.

No items found.
A map of the Netherlands with markings of data centers

100% controle over uw data

Zeker weten waar uw data staat? Dat kan de soevereine Cloud van Fundaments u garanderen. Hiermee krijgt u de garantie dat uw data op Nederlandse bodem staat, dat het wordt beheerd door een Nederlandse partij, namelijk Fundaments, en er daarmee volledige controle is op al uw data. De Private Cloud-oplossingen van Fundaments zijn de basis voor een solide en betrouwbare IT-infrastructuur - bij u of ons op locatie in Nederland. Onze datacenters zijn verdeeld over zeven datacenterlocaties in zowel Oost-, Midden als West-Nederland. Dit zijn allemaal Tier3+ locaties: de hoogste haalbare klasse voor een Nederlands datacenter op dit moment. Bij een Tier3+datacenter is aan alles qua beveiliging gedacht, zo is er gegarandeerde stroomvoorziening, inbraakbeveiliging, water- en branddetectie en klimaatregeling.

No items found.
No items found.