Managed Back-up

Dataverlies of ongeplande downtime door bijvoorbeeld technisch falen of een hackpoging heeft enorm veel impact op de continuïteit van uw organisatie. Bij Fundaments maken we onderscheid in de mate van beheer op de Back-up as a Service diensten. Zo kunnen back-ups voor workloads, applicaties en opslagsystemen zowel als self-service of managed dienst worden afgenomen. Of u nu kiest voor self-service of managed, u weet zeker dat uw data en bedrijfsgegevens veilig worden opgeslagen in de Fundaments Cloud en direct beschikbaar zijn wanneer dat nodig is. Met Managed Back-up van Fundaments heeft u een ervaren team van Cloud Experts tot uw beschikking, die met u meekijken in de controle van back-ups en u kunnen ondersteunen bij het herstellen van data.

Pay as you Go

U betaalt alleen wat u daadwerkelijk gebruikt, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Flexibel

Managed Back-up kunt u per maand naar wens op- en afschalen.

24/7 support

24/7 ondersteuning van de Cloud-experts van Fundaments.

Volledig managed

En dus een verminderde druk op uw interne IT-afdeling.

Voldoe aan wet- en regelgeving

Door off-site back-ups bent u volledig compliant met de richtlijnen omtrent informatiebeveiliging.

Betrouwbare Managed Back-up in de Cloud

Fundaments neemt met Managed Back-up alle zorgen voor een betrouwbare back-up uit handen. Alle onderdelen die beschikbaar zijn bij Self-service Back-up worden bij Managed Back-up overgenomen door de Cloud Experts van Fundaments en aangeboden in een beheerde Back-up as a Service dienst. Hierbij zorgt Fundaments ervoor dat back-ups worden ingeregeld op basis van vooraf vastgestelde richtlijnen, dat back-ups worden gecontroleerd en dat er ondersteuning geboden wordt bij herstel van data. Hiervoor werkt Fundaments met een eenvoudig te gebruiken self-service supportportaal, waarin alle wijzigingen door de gebruikers kunnen worden ingediend.

Waarom Cloud Back-up Management?

Het beheer en de beveiliging van bedrijfskritische data is van groot belang voor iedere onderneming. Cloud back-up management zorgt ervoor dat data, systemen en applicaties op de bedrijfsservers op afstand worden opgeslagen in de Cloud. Als het aankomt op veilige opslag van gegevens is het 3-2-1-model leidend. Hierbij geldt dat drie kopieën van de data gemaakt moeten worden, twee versies opgeslagen dienen te worden op verschillende mediavormen en ten minste één van de kopieën off-site wordt opgeslagen. Door te kiezen voor Cloud Managed Back-up zorgt u ervoor dat, bij verlies van fysieke en/of on-premise kopieën van data, u altijd terug kunt vallen op een back-up in de Cloud. Wanneer u alle onderdelen van een veilige Cloud Back-up zelf uit moet voeren, waaronder de benodigde resources, kennis en bandbreedte, kost dit veel tijd, geld en energie. Door dit proces uit te besteden aan Fundaments legt u deze verantwoordelijkheid bij een specialist en weet u zeker dat er van uw gegevens voortdurend een managed online back-up wordt gemaakt. Uw data gaat dus nooit verloren. Bovendien zorgen we ervoor dat uw Cloud Managed Back-up meegroeit met uw onderneming, altijd voldoet aan de laatste veiligheidseisen en zo geoptimaliseerd is dat de kosten laag blijven.

No items found.
A map of the Netherlands with markings of data centers

100% controle over uw data

Zeker weten waar uw data staat? Dat kan de soevereine Cloud van Fundaments u garanderen. Hiermee krijgt u de garantie dat uw data op Nederlandse bodem staat, dat het wordt beheerd door een Nederlandse partij, namelijk Fundaments, en er daarmee volledige controle is op al uw data. De Private Cloud-oplossingen van Fundaments zijn de basis voor een solide en betrouwbare IT-infrastructuur - bij u of ons op locatie in Nederland. Onze datacenters zijn verdeeld over zeven datacenterlocaties in zowel Oost-, Midden als West-Nederland. Dit zijn allemaal Tier3+ locaties: de hoogste haalbare klasse voor een Nederlands datacenter op dit moment. Bij een Tier3+datacenter is aan alles qua beveiliging gedacht, zo is er gegarandeerde stroomvoorziening, inbraakbeveiliging, water- en branddetectie en klimaatregeling.

Voldoe aan Nederlandse wet- en regelgeving

Met de Cloud-oplossingen van Fundaments voldoet u aan de Nederlandse wetgeving voor dataopslag met alle relevante certificeringen (ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3402 type I en II). Ook de Nederlandse datacenters van Fundaments hebben dezelfde of vergelijkbare certificeringen. Door de NEN 7510 certificering is ons platform bovendien geschikt voor de ondersteuning van zorginstellingen.

No items found.