Zerto

De software van Zerto wordt gebruikt om een failover te realiseren. Dit houdt in dat er met één klik op de knop kan worden gewisseld tussen de primaire- en uitwijkomgeving.

Lage RPO en RTO

Met Zerto kunt u tot twee weken terug data herstellen met een zeer lage RPO van enkele seconden en een RTO van minuten.

Overzichtelijk

Zo kan er snel gereageerd worden op ransomware-aanvallen.

Eenvoudig

Een eenvoudige oplossing voor Disaster Recovery en korte termijn back-up.

Geen vendor lock-in

Zerto is compatibel met verschillende virtualisatieplatformen en kan virtuele machines converteren tussen deze platformen: Hyper-V, AWS en VMware zijn ondersteund.

Inzet voor eenmalige migraties

Kan ingezet worden voor eenmalige migraties van en naar de Cloud waarbij een lage RPO vereist is.

Virtual Protection Groups

Zerto biedt de mogelijkheid om een groep aan workloads te beschermen met een Virtual Protection Group: met dit principe kan onderscheid gemaakt worden in welke workloads in het uitwijkplan opgenomen moeten worden.

Journalling

In de replicatie beleidsregels kan aangegeven worden hoeveel datapunten er opgenomen moeten worden in de replicatie. Hiermee is het niet alleen mogelijk om op de meest actuele status terug te vallen, maar ook naar eerdere punten in de tijd. Hiermee kan de uitwijk ook worden ingezet tijdens grote veranderingen aan de primaire zijde.

Efficiënt netwerktransport

Om de data tussen de primaire- en uitwijklocatie gelijk te houden, maakt Zerto gebruik van gepatenteerde technologie om zo min mogelijk verkeer te generen. Hiermee is het mogelijk om met minimale bandbreedte een lokale omgeving met de juiste RPO te repliceren naar een datacenter.

Test en automatisering van uitwijk

Het uitwijkconcept valt of staat met de mogelijkheid om te testen zonder daar de productieomgeving mee te beïnvloeden. Naast het compleet inregelen van een alternatief IP-plan aan de secundaire zijde, kan met behulp van runbooks een automatisering van de uitwijk worden geautomatiseerd.

Uitwijk

Voor de uitwijklocatie kan gekozen worden voor één van de datacenters van Fundaments waar op basis van vCloud Director een volledig uitwijk-datacenter kan worden ingericht. Standaard wordt een koppeling met Internet en NSX firewall beschikbaar gesteld zonder meer kosten, waardoor te allen tijde een uitwijkconnectie met de uitgeweken machines kan worden gemaakt.

Flexibiliteit

In de uitwijk kan gekozen worden voor dezelfde flexibiliteit in bouwstenen: de opslag kan verschillende eigenschappen hebben, zodat ook een uitwijk gerealiseerd kan worden zonder dat deze dezelfde prestatiekarakteristieken heeft. Maakt u gebruik van een on premises naar cloud migratie, dan kunnen we kiezen voor een efficiënte reservering op compute resources. Welke scenario u ook kiest, er wordt altijd gemigreerd naar een gecertificeerde Cloud-omgeving.

No items found.

Succesverhalen

No items found.
No items found.