VMware Cloud Director Availability

Cloud Director Availability van VMware biedt net als Zerto de mogelijkheid om in een Multi Cloud omgeving een disaster recovery oplossing te realiseren. Hierbij kunnen asynchrone replicaties, migraties en uitwijkscenario’s gerealiseerd worden.

Eenvoudig

Eenvoudige migratie-mogelijkheid.

Realisatie van disaster recovery

Door de synchronisatie-mogelijkheden kan een disaster recovery oplossing worden gerealiseerd.

Ondersteuning

Volledig ondersteund in de vSphere technologiestack van VMware.

Datacenters eenvoudig migreren

Cloud Director Availability biedt gebruikers, die VMware virtualisatie-technologie gebruiken, de optie om workloads te verplaatsen tussen verschillende Cloud-omgevingen, waarmee het mogelijk wordt om op eenvoudige wijze een migratie van datacenters te doen.

Self-service

Doordat het Cloud Director Availability product is ontwikkeld door VMware, is de integratie in zowel vSphere als Cloud Director goed doorgevoerd. De tooling is daardoor zeer eenvoudig te gebruiken.

Lift & shift

Voor grote workload-migraties van een lokale omgeving naar een datacenter, waarbij de lokale omgeving werkt met VMware vSphere, kan Fundaments met behulp van een lokale appliance zorgen voor een voor de gebruiker volledig beheerde omgeving. Hierbij kan gekozen worden naar welk Fundaments datacenter wordt gemigreerd en kan de gebruiker zelf kiezen voor het tijdstip van verplaatsing. Uiteraard kan het terugdraaien van een migratie net zo eenvoudig. Door gebruik te maken van deze technologie kan Fundaments een migratie makkelijk en met lage kosten aanbieden.

Veiligheid

Bij het verplaatsen van data staat veiligheid in transport voorop. Hiervoor biedt Cloud Director Availability ingebouwde beveiligingsmogelijkheden van de VMware-softwarestack: zowel ingebouwde compressie van replicatieverkeer als TLS-codering van begin tot eind zijn standaard opties bij gebruik van dit product.

No items found.

Succesverhalen

No items found.
No items found.