Fundaments zet hazen in om boodschap van CPaaS(-haas) te verkondigen

Hazen worden ingezet om pakketjes te verzenden onder de klanten van Fundaments. Dat bevestigt ook Raoul Werger, CEO van Fundaments.

Geschreven door
Chantal Drok
&
Geplaatst op
28
-
03
-
2023
2024
Datum
-
-
2024
Tijd
Locatie
Fundaments zet hazen in om boodschap van CPaaS(-haas) te verkondigen

Persbericht: 01-04-2023, Enschede

Hazen worden ingezet om pakketjes te verzenden onder de klanten van Fundaments. Dat bevestigt ook Raoul Werger, CEO van Fundaments. Dit doen zij om een nieuwe dienst op een ludieke wijze te promoten. “We wilden het eigenlijk nog even geheim houden, maar het is uitgelekt. We houden met Pasen een actie waar we getrainde hazen inzetten om pakketjes rond te brengen. Het gaat om onze CPaaS-haasactie. We hebben namelijk een nieuwe dienst CPaaS (Container Platform as a Service) en die willen we op een ludieke manier promoten.”

Werger vertelt over hoe ze bij hazen kwamen: “Een collega vertelde dat hazen goed te trainen zijn en wel een pakketje kunnen afleveren. Dat schijnen ze wel vaker te doen. Dan moet je natuurlijk niet denken aan grote pakketten, maar iets kleins dat ze in een rugzakje kunnen dragen. We hebben een heel goede hazentrainer gevonden en die helpt ons met deze actie. Het wordt echt heel tof. Wel jammer dat het dus al bekend is. We hadden het graag een verrassing willen houden. Wat de hazen als pakketje rondbrengen houden we nog geheim. Mensen kunnen trouwens een pakketje van de CPaaS-haas aanvragen op onze site.”

Iedereen die graag een bezoekje van de CPaaS-haas wil, kan dit aanvragen via: www.cpaas-haas.nl

Onze sprekers

No items found.
No items found.

Schrijf je nu in voor ons event

Oops! Something went wrong while submitting the form.