Het juiste cloudadvies

Met Consultancy van Fundaments krijgt u toegang tot kennis die u zelf niet in huis heeft. Onze gecertificeerde consultants zijn breed inzetbaar op onze Cloud Services. Op basis van hun ervaring leveren onze specialisten projecten en diensten op het gebied van cloudstrategie, architectuur, beheer en innovatie. Hierdoor kunt u zich met de volle 100% focussen op uw eigen klanten, diensten en producten.

Consultancy

U draait, wij vragen

Een goed advies begint met het stellen van de juiste vragen. Pas als wij duidelijk hebben hoe uw organisatie draait, weten we welke cloudoplossing het beste bij uw organisaties past. Daarom komt een cloudexpert van Fundaments graag bij u langs om inzicht te krijgen in uw IT-omgeving. Als we hier een duidelijk beeld van hebben, komen we met een advies of plan. Indien gewenst kunnen we dit plan ook voor u uitvoeren.

Expert in Clouds

Dankzij onze jarenlange ervaring en actuele kennis van de markt, noemen wij onszelf met trots Expert in Clouds. Daarnaast hebben we nauw contact met leveranciers en bezoeken we regelmatig congressen, semimars en ander cloudevenementen. Zo is onze kennis altijd up-to-date. Met al die kennis gaan wij op zoek naar de juiste cloudoplossing voor uw organisatie.

De voordelen van Consultancy van Fundaments:

 • Beschikking van kennis die u zelf niet in huis heeft;
 • U kunt de focus houden op uw eigen klanten, diensten en producten;
 • Gecertificeerde kennis;
 • Sparringpartner met uitgebreide ervaring van de cloudmarkt.

Technische specificaties:

 • Consultants beschikbaar op verschillende disciplines:
  • Cloudstrategie: hoe te migreren en wat is uw impact op de organisatie;
  • Cloudplatformen: welk cloudplatform te gebruiken;
  • Infrastructuur: welke infrastructuur hoort bij welke workload;
  • Systemen: architectuur, lifecyclemanagement;
  • Back-up & Disaster Recovery: continuïteit van uw dienstverlening gemaximaliseerd.
 • Consultants op beveiliging:
  • Wetgeving: welke wetten en regels zijn van toepassing bij gebruik van cloud- en dataopslag;
  • Security Scans: zowel op techniek als op bedrijfsprocessen;
  • Penetratie tests.

Wilt u ook een goed cloudadvies? Onze consultants helpen u graag. Neem contact met ons op via info@fundaments.nl of bel naar 088 4 227 227.

Het beste cloudadvies krijgen?
Een sprong voorwaarts
“Door gebruik te maken van het platform en de expertise van Fundaments hebben we als bedrijf een sprong voorwaarts gemaakt in de professionalisering van ons deel van de keten."
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Steengoede flexibiliteit
“De steengoede flexibiliteit van Fundaments is ook een belangrijke factor. Met de instelling dat iets eerst gefixed moet zijn en dat we dan pas over de factuur gaan praten, helpen ze ons enorm.”
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Moderne slimme firewall
"Wij zochten een oplossing die ons helpt om iedere mogelijke vector-aanval te kunnen verdedigen. We hadden vooral behoefte aan een moderne en slimme firewall. Met het aanbod van Fundaments voor de Next Generation Redundant Firewall, die gebaseerd is op de technologie van Fortinet, hebben we nu precies wat we zochten. Voor ons was het een logische keuze.”
Maarten Huijs
Engineer bij Kempen Automatisering
Vertrouwen op een partner
"Soms is specifieke kennis noodzakelijk. Daarnaast is het niet altijd rendabel die kennis zelf in huis te halen. Dan is het goed als je kunt vertrouwen op een partner die je daarin ontzorgt, thuis is in de materie en niet voor alles direct een rekening stuurt. Die partner gaat open met je in gesprek: wat wil je, hoe kunnen we dat samen aanvliegen en hoe kunnen we dat oplossen. Dat is wat Fundaments doet."
Richard Hagen
van de Rolf groep
Meerdere fysieke locaties
"Als de klant bijvoorbeeld zijn data met het oog op DR op meerdere fysieke locaties wil hebben ondergebracht, kan dat ook. Maar of het nu om maatwerk gaat of om de uitgekiende standaard opties: hij heeft er geen omkijken naar. Dat is toch wel het mooie aan de nieuwe manieren van BU en DR."
Michel Erkens en Alexander van Bruchem
van Onguard
Goede oplossing met minder kosten
“Als je de connectiviteitskosten, dus de private verbindingen, ziet als onderdeel van een migratie naar de cloud, waarbij je geen eigen hardware en onderhoud meer nodig hebt, je verzekeringspremie omlaag kan en de energiekosten op de zaak kan afnemen, zul je zien dat dit echt een goede oplossing is.”
Jeroen Bruggeman
Enterprise Administrator bij CNS-IT
Veiligheid op nr. 1
Bij CoBrowser hebben ze gemerkt dat er in de markt nogal een verschil is in hoe partijen met veiligheid omgaan. “Er zijn bedrijven die dit minder belangrijk vinden. Voor ons is het echter essentieel dat wij een partner vinden die daar ook mee bezig is. Daarom hebben wij ook voor Fundaments gekozen. Veiligheid is een heel natuurlijk onderdeel van onze samenwerking.”
Frank Leegstra
Directeur en Security Officer bij CoBrowser