Bescherm uw bedrijf niet alleen, maak het veerkrachtig.

De software van Zerto wordt gebruikt om een actieve omgeving te realiseren naar een uitwijklocatie. Dit zorgt dat uw bedrijfskritische applicaties te allen tijde op twee locaties beschikbaar staan en in enkele seconden op een secundaire locatie gestart kunnen worden. Fundaments staat voor continuïteit, daarom maakt een Disaster Recovery-plan altijd onderdeel uit van Zerto. Hierin zijn de Recovery Point Objective (RPO) en Recovery Time Objective (RTO) vastgelegd.

draas

Zerto

De voordelen van Zerto op een rij:

 • Met Zerto kun je tot twee weken terug data herstellen met een zeer lage RPO en RTO;
 • Snel kunnen reageren op Ransomware-aanvallen;
 • Een eenvoudige oplossing voor Disaster Recovery en korte termijn back-up;
 • Geen vendor lock in: Zerto is compatibel met verschillende virtualisatieplatforms en kan virtuele machines converteren tussen deze platforms;
 • Kan ingezet worden voor eenmalige migraties.

Technische specificaties:

 • Gebaseerd op unieke en gepatenteerde Zerto-technologie;
 • Volledige controle en overzicht van status van RPO en RTO via het Fundaments portaal;
 • Integratie met alle Fundaments Cloud Services;
 • Door slimme WAN-optimalisatie en compressie, wordt met minimaal dataverkeer een doel herstelpunt (RPO) gerealiseerd van enkele seconden dataverlies;
 • Replicatie tussen meerdere locaties en Public Cloud mogelijk;
 • Testen van uitwijk mogelijk zonder impact op productieworkloads;
 • Infrastructuur volledig beheerd door Fundaments.

Wilt u ook gebruikmaken van Zerto? Neem dan gerust contact met ons op via info@fundaments.nl of bel naar 088 4227 227.

Een sprong voorwaarts
“Door gebruik te maken van het platform en de expertise van Fundaments hebben we als bedrijf een sprong voorwaarts gemaakt in de professionalisering van ons deel van de keten."
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Steengoede flexibiliteit
“De steengoede flexibiliteit van Fundaments is ook een belangrijke factor. Met de instelling dat iets eerst gefixed moet zijn en dat we dan pas over de factuur gaan praten, helpen ze ons enorm.”
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Moderne slimme firewall
"Wij zochten een oplossing die ons helpt om iedere mogelijke vector-aanval te kunnen verdedigen. We hadden vooral behoefte aan een moderne en slimme firewall. Met het aanbod van Fundaments voor de Next Generation Redundant Firewall, die gebaseerd is op de technologie van Fortinet, hebben we nu precies wat we zochten. Voor ons was het een logische keuze.”
Maarten Huijs
Engineer bij Kempen Automatisering
Vertrouwen op een partner
"Soms is specifieke kennis noodzakelijk. Daarnaast is het niet altijd rendabel die kennis zelf in huis te halen. Dan is het goed als je kunt vertrouwen op een partner die je daarin ontzorgt, thuis is in de materie en niet voor alles direct een rekening stuurt. Die partner gaat open met je in gesprek: wat wil je, hoe kunnen we dat samen aanvliegen en hoe kunnen we dat oplossen. Dat is wat Fundaments doet."
Richard Hagen
van de Rolf groep
Meerdere fysieke locaties
"Als de klant bijvoorbeeld zijn data met het oog op DR op meerdere fysieke locaties wil hebben ondergebracht, kan dat ook. Maar of het nu om maatwerk gaat of om de uitgekiende standaard opties: hij heeft er geen omkijken naar. Dat is toch wel het mooie aan de nieuwe manieren van BU en DR."
Michel Erkens en Alexander van Bruchem
van Onguard
Goede oplossing met minder kosten
“Als je de connectiviteitskosten, dus de private verbindingen, ziet als onderdeel van een migratie naar de cloud, waarbij je geen eigen hardware en onderhoud meer nodig hebt, je verzekeringspremie omlaag kan en de energiekosten op de zaak kan afnemen, zul je zien dat dit echt een goede oplossing is.”
Jeroen Bruggeman
Enterprise Administrator bij CNS-IT
Veiligheid op nr. 1
Bij CoBrowser hebben ze gemerkt dat er in de markt nogal een verschil is in hoe partijen met veiligheid omgaan. “Er zijn bedrijven die dit minder belangrijk vinden. Voor ons is het echter essentieel dat wij een partner vinden die daar ook mee bezig is. Daarom hebben wij ook voor Fundaments gekozen. Veiligheid is een heel natuurlijk onderdeel van onze samenwerking.”
Frank Leegstra
Directeur en Security Officer bij CoBrowser