Sluiten

Zoeken

Abuse, notice and takedown

Home headerbeeld color 1920x987

Ondanks het feit dat Fundaments de grootste zorg besteedt aan haar servers en netwerk, kan het toch voorkomen dat u het gevoel heeft in uw recht te zijn geschonden. Fundaments heeft daarom een bepaalde verantwoordelijkheid, die wij middels een bemiddelende rol invullen.

Spam

Het is voor klanten van Fundaments verboden om spam te versturen. Bij e-mail gaat het in dit geval om de toestemming, maar soms ook om de inhoud.

De definitie is “consent, not content”: of het nu een commerciële, religieuze of culturele e-mail gaat, het is verboden indien er geen toestemming voor is. Daarnaast zijn er diverse andere voorwaarden waaraan de inhoud van een e-mail moet voldoen. Indien er niet aan alle voorwaarden wordt voldaan, is het versturen van die e-mail naast strafbaar, ook in strijd met de voorwaarden van Fundaments.

Indien u klachten heeft over dergelijke e-mails door een klant van ons, dan kunt u deze melding versturen naar abuse@fundaments.nl. Telefonisch of per post kan natuurlijk ook. Deze contactgegevens vindt u op onze contactpagina.

Notice and takedown

Indien u zich in uw recht voelt aangetast door een klant van ons, bemiddelt Fundaments tussen u en onze klant. Indien dit geen uitkomst biedt, moeten wij op basis van de klacht en de wettelijke voorschriften een afweging maken. Bij evident onrechtmatig materiaal kan Fundaments in sommige gevallen materiaal ontoegankelijk maken.

Indien u een notice and takedown verzoek wilt doen, dan kunt u deze melding versturen naar abuse@fundaments.nl. Telefonisch of per post kan natuurlijk ook. Deze contactgegevens vindt u op onze contactpagina.