Sluiten

Zoeken

Hybrid Cloud

Hybrid Cloud Fundaments

Een Hybrid Cloud is een combinatie van twee Clouds, gebaseerd op een Private en Public Cloud. Met een Hybrid Cloud van Fundaments combineert u dus het beste van twee werelden en benut u de voordelen van beide Clouds.

Het beste van twee werelden

Zo kunt u de Private Cloud gebruiken voor bedrijfskritische activiteiten en de Public Cloud voor activiteiten waarbij veiligheid een minder grote rol speelt. Hierdoor kunt u een optimale Cloud-omgeving voor uw organisatie samenstellen.

Wij hebben expertise in zowel Public Cloud als Private Cloud. Vanuit onze jarenlange ervaring weten we wat nodig is om infrastructuur en Cloud Management Software in te zetten en te maken tot een krachtig platform voor infrastructuur- en platform-diensten. Sinds enkele jaren hebben we daar de focus op publieke Cloud aan toegevoegd en hebben we in hoog tempo onze engineers getraind en gecertificeerd op Public Cloud diensten. Door nu deze kennis en ervaring te combineren, kunnen we alle Cloud-werelden inzetten voor iedere oplossing en uitdaging en zijn we voor u de partner als het gaat om expertise in Clouds.

Wilt u meer weten over Hybrid Cloud van Fundaments? Onze Cloud Experts helpen u graag.

De verschillende soorten Cloud

Download whitepaper