VRAAG EEN OFFERTE AAN keyboard_arrow_right

Storage opties

Of u nu kiest voor 1TB, 2TB, 10TB storage of een veelvoud hiervan, de voor uw organisatie meest geschikte cloudopslag vindt u bij Fundaments. U heeft verschillende opties. Maar welke storage is het meest geschikt voor uw organisatie? Hieronder kunt u de verschillende typen storage vergelijken.

storage opties

Vergelijk de verschillende cloudopslag

Fast Storage

Dit is de snelste storage die u kunt krijgen. Fundaments gebruikt hiervoor VMware vSAN en NetApp AFF8040 systemen. Beide oplossingen voldoen aan de hoogste eisen die van deze premium opslag verlangd worden. Met VMware vSAN wordt naast SSD ook nog gebruik gemaakt van NVMe-technologie. Dit maakt dat data die gecached moet worden, het snelst geraadpleegd kan worden.

Verlangt uw dienstverlening een zeer lage latency en is de workload zeer intensief? Dan is Fast Storage van Fundaments een goede optie voor u.

Archive Storage

Sommige data hoeft u zelden of nooit direct te benaderen. Of soms is opslagsnelheid niet belangrijk. Voor dit soort dataopslag hebben wij Archive Storage. Door de goede prestaties op het schrijven van data, wordt dit type opslag ook ingezet voor het maken van back-ups. Vanwege het lage prestatieprofiel, is dit type cloudopslag tevens het meest aantrekkelijk geprijsd.

De beste keus?!

Welk soort cloudopslag voor u het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van uw dienstverlening en hoe u uw data benadert. Daarom adviseren wij u graag welke cloudopslag het beste bij uw organisatie past. Dit advies is bij Fundaments inclusief!

Zelf ervaren

Zien is geloven. Eerst zelf ervaren hoe het werkt? Met een gratis demo-account kunt u uzelf overtuigen van de dienstverlening van Fundaments. Neem contact met ons op voor een demo-account of prijsinformatie.

De voordelen van Fundaments:

  • Uw data wordt maximaal beveiligd en beheerd via strikte procedures, omdat de cloudopslag is gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.;
  • U weet altijd waar uw gegevens staan. Wij werken namelijk alleen samen met gecertificeerde topdatacenters in Nederland;
  • De partnerrelatie sluit goed aan; wij zijn ingericht om samen te werken met systeembeheerders en softwarebouwers;
  • Wij spreken dezelfde taal en hebben geen helpdesk, u krijgt direct contact met een specialist.
  • U kunt ons, zonder meerprijs, 24/7 bereiken bij noodgevallen;
  • U ontvangt overzichtelijke facturen, gespecificeerd per klant.

Ook cloudopslag? Onze consultants helpen u graag. Neem contact met ons op via info@fundaments.nl of bel naar 088 4 227 227.

 

Een sprong voorwaarts
“Door gebruik te maken van het platform en de expertise van Fundaments hebben we als bedrijf een sprong voorwaarts gemaakt in de professionalisering van ons deel van de keten."
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Steengoede flexibiliteit
“De steengoede flexibiliteit van Fundaments is ook een belangrijke factor. Met de instelling dat iets eerst gefixed moet zijn en dat we dan pas over de factuur gaan praten, helpen ze ons enorm.”
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Moderne slimme firewall
"Wij zochten een oplossing die ons helpt om iedere mogelijke vector-aanval te kunnen verdedigen. We hadden vooral behoefte aan een moderne en slimme firewall. Met het aanbod van Fundaments voor de Next Generation Redundant Firewall, die gebaseerd is op de technologie van Fortinet, hebben we nu precies wat we zochten. Voor ons was het een logische keuze.”
Maarten Huijs
Engineer bij Kempen Automatisering
Vertrouwen op een partner
"Soms is specifieke kennis noodzakelijk. Daarnaast is het niet altijd rendabel die kennis zelf in huis te halen. Dan is het goed als je kunt vertrouwen op een partner die je daarin ontzorgt, thuis is in de materie en niet voor alles direct een rekening stuurt. Die partner gaat open met je in gesprek: wat wil je, hoe kunnen we dat samen aanvliegen en hoe kunnen we dat oplossen. Dat is wat Fundaments doet."
Richard Hagen
van de Rolf groep
Meerdere fysieke locaties
"Als de klant bijvoorbeeld zijn data met het oog op DR op meerdere fysieke locaties wil hebben ondergebracht, kan dat ook. Maar of het nu om maatwerk gaat of om de uitgekiende standaard opties: hij heeft er geen omkijken naar. Dat is toch wel het mooie aan de nieuwe manieren van BU en DR."
Michel Erkens en Alexander van Bruchem
van Onguard
Goede oplossing met minder kosten
“Als je de connectiviteitskosten, dus de private verbindingen, ziet als onderdeel van een migratie naar de cloud, waarbij je geen eigen hardware en onderhoud meer nodig hebt, je verzekeringspremie omlaag kan en de energiekosten op de zaak kan afnemen, zul je zien dat dit echt een goede oplossing is.”
Jeroen Bruggeman
Enterprise Administrator bij CNS-IT
Veiligheid op nr. 1
Bij CoBrowser hebben ze gemerkt dat er in de markt nogal een verschil is in hoe partijen met veiligheid omgaan. “Er zijn bedrijven die dit minder belangrijk vinden. Voor ons is het echter essentieel dat wij een partner vinden die daar ook mee bezig is. Daarom hebben wij ook voor Fundaments gekozen. Veiligheid is een heel natuurlijk onderdeel van onze samenwerking.”
Frank Leegstra
Directeur en Security Officer bij CoBrowser