Samen staan we sterker

Als organisatie heeft u de ambitie om te groeien en presteren. Om dit te bereiken bent u afhankelijk van de betrouwbaarheid van de cloud. Of u er nu naartoe gaat of er al in werkt. Bewezen technologieën, beveiliging, innovatie en expertise zijn hierin cruciaal. Deze elementen vormen hét fundament voor onze dienstverlening: alleen het allerbeste is goed genoeg.

Als cloud partner ontzorgen wij van IaaS tot fully managed dienstverlening.

FUNDAMENTS. EXPERT IN CLOUDS.

cloud partner

Een stabiel platform

We spreken dezelfde taal

Wij zijn volledig ingericht op het samenwerken met beheerders en bouwers. Als u naar ons belt dan krijgt u direct contact met een infrastructuurspecialist. We spreken dezelfde taal en weten wat er speelt. Hierdoor kunnen we snel schakelen en worden zaken vrijwel direct opgelost. Daarbij zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar voor noodgevallen.

Alles op een rijtje:

  • Wij zijn volledig gespecialiseerd in het creëren van de perfecte basis voor een cloud.
  • Eenvoudig een kwaliteitsproduct aanbieden zonder zelf hoge investeringen te moeten doen.
  • Technische- en marketingondersteuning vanuit Fundaments.
  • Een scherp geprijsd pay-as-you-use prijsmodel op basis van Enterprise hardware en kennis.

Voordelen voor Fundaments als partner:

  • De partnerrelatie sluit goed aan; wij zijn ingericht om samen te werken met beheerders en bouwers.
  • U krijgt een gespecialiseerde kennispartner op het gebied van infrastructuur.
  • We spreken dezelfde taal en u heeft direct contact met een specialist.
  • Wij zijn, zonder meerprijs, 24/7 bereikbaar bij noodgevallen.
  • Aantrekkelijke prijzen.
  • We helpen u met overzichtelijke facturen.

Zelf ervaren?

Zien is geloven. Zelf ervaren hoe onze dienstverlening werkt? Met een gratis demo-account kunt u uzelf overtuigen van de dienstverlening van Fundaments.

Klant worden?

Meer weten over de mogelijkheden? Wij vertellen u graag over de samenwerking met onze partners en klanten en horen graag of u hierin geïnteresseerd bent. Neem gerust contact met ons op.

Een sprong voorwaarts
“Door gebruik te maken van het platform en de expertise van Fundaments hebben we als bedrijf een sprong voorwaarts gemaakt in de professionalisering van ons deel van de keten."
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Steengoede flexibiliteit
“De steengoede flexibiliteit van Fundaments is ook een belangrijke factor. Met de instelling dat iets eerst gefixed moet zijn en dat we dan pas over de factuur gaan praten, helpen ze ons enorm.”
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Moderne slimme firewall
"Wij zochten een oplossing die ons helpt om iedere mogelijke vector-aanval te kunnen verdedigen. We hadden vooral behoefte aan een moderne en slimme firewall. Met het aanbod van Fundaments voor de Next Generation Redundant Firewall, die gebaseerd is op de technologie van Fortinet, hebben we nu precies wat we zochten. Voor ons was het een logische keuze.”
Maarten Huijs
Engineer bij Kempen Automatisering
Vertrouwen op een partner
"Soms is specifieke kennis noodzakelijk. Daarnaast is het niet altijd rendabel die kennis zelf in huis te halen. Dan is het goed als je kunt vertrouwen op een partner die je daarin ontzorgt, thuis is in de materie en niet voor alles direct een rekening stuurt. Die partner gaat open met je in gesprek: wat wil je, hoe kunnen we dat samen aanvliegen en hoe kunnen we dat oplossen. Dat is wat Fundaments doet."
Richard Hagen
van de Rolf groep
Meerdere fysieke locaties
"Als de klant bijvoorbeeld zijn data met het oog op DR op meerdere fysieke locaties wil hebben ondergebracht, kan dat ook. Maar of het nu om maatwerk gaat of om de uitgekiende standaard opties: hij heeft er geen omkijken naar. Dat is toch wel het mooie aan de nieuwe manieren van BU en DR."
Michel Erkens en Alexander van Bruchem
van Onguard
Goede oplossing met minder kosten
“Als je de connectiviteitskosten, dus de private verbindingen, ziet als onderdeel van een migratie naar de cloud, waarbij je geen eigen hardware en onderhoud meer nodig hebt, je verzekeringspremie omlaag kan en de energiekosten op de zaak kan afnemen, zul je zien dat dit echt een goede oplossing is.”
Jeroen Bruggeman
Enterprise Administrator bij CNS-IT
Veiligheid op nr. 1
Bij CoBrowser hebben ze gemerkt dat er in de markt nogal een verschil is in hoe partijen met veiligheid omgaan. “Er zijn bedrijven die dit minder belangrijk vinden. Voor ons is het echter essentieel dat wij een partner vinden die daar ook mee bezig is. Daarom hebben wij ook voor Fundaments gekozen. Veiligheid is een heel natuurlijk onderdeel van onze samenwerking.”
Frank Leegstra
Directeur en Security Officer bij CoBrowser