Sluiten

Zoeken

VMware bekroont Fundaments tot Most Innovative Cloud Partner of the Year

Iris Nicolaas
Door Iris Nicolaas op 17 februari 2020
Geschreven door
Iris Nicolaas
Geplaatst op
17 februari 2020
V Mware Partner Awards 2019 Fundaments

Hard work pays off!

Most Innovative Cloud Partner of the Year

Afgelopen week heeft VMware tijdens een feestelijke bijeenkomst haar jaarlijkse Benelux Partner Awards uitgereikt. In totaal zijn zeven VMware Partner Awards overhandigd aan partners die zich het afgelopen jaar op een bijzondere manier onderscheiden hebben. Het evenement werd bijgewoond door zo’n tweehonderd gasten die samen de tientallen aanwezige partners vertegenwoordigden.

“Naast Fundaments waren ook KPN, Simac en InterMax genomineerd voor Most Innovative Cloud Partner of the Year, dus het was al een hele eer om tussen dit rijtje te staan. Dat we de award nu zelfs hebben gewonnen, is iets waar we ontzettend trots op zijn. Innovatie is één van de kernwaarden van Fundaments, erkenning daarvan maakt onze dubbel zo trots!” aldus Larik-Jan Verschuren, CTO bij Fundaments.

Voor het komende jaar heeft Fundaments een aantal innovatieprojecten op de kalender staan, zoals een platform voor Containers, verdere integratie van publieke cloud en uitbreiding op het gebied van monitoring en security. De samenwerking met VMware gaat ons daarin zeker versnellen; zodat we met innovatie en een solide platform onze klanten en partners kunnen helpen cloud zo goed mogelijk in te zetten.

Meer weten?

Larik-Jan helpt u graag

Wilt u graag meer weten over VMware, onze gewonnen award en de innovatieprojecten die wij voor het komende jaar op de agenda hebben staan? Larik-Jan vertelt u hier graag meer over.

Larik Jan Verschuren Fundaments

Bel of mail Larik-Jan

+31 (0)88 4 227 227 l.j.verschuren@fundaments.nl