Persbericht - Fundaments scoort hattrick: derde onderscheiding in korte tijd

Fundaments, Expert in Clouds, heeft de derde grote onderscheiding in korte tijd ontvangen.

Geschreven door
Iris Nicolaas
&
Geplaatst op
20
-
07
-
2022
2024
Datum
-
-
2024
Tijd
Locatie
Persbericht - Fundaments scoort hattrick: derde onderscheiding in korte tijd

Na de VMware Sovereign Cloud status en de VMware Partner Innovation Award, is er nu een Cohesity Partner Award in de wacht gesleept. Cohesity, aanbieder van next-gen data management solutions, heeft Fundaments bekroond tot Netherlands MSP Partner FY22.

Beachclub Royal in Hoek van Holland vormde het zonovergoten decor van het Cohesity Partner Event. Partners van Cohesity kregen hier het laatste Cohesity-nieuws te horen en gezamenlijke successen werden gevierd onder het genot van een hapje en drankje. Daarnaast zijn er een zestal winnaars bekend gemaakt van de Cohesity Partner Awards NL FY22. Fundaments kwam als grote winnaar uit de bus in de categorie ‘Netherlands MSP Partner’.

Larik-Jan Verschuren, CTO bij Fundaments: “We zijn ontzettend trots. Dat we drie grote onderscheidingen in slechts een maand tijd ontvangen, is wel heel bijzonder. Eerst de VMware Sovereign Cloud status, waarmee we zelfs de eerste in Nederland zijn, en vorige week de VMware Partner Innovation Award. Met de erkenning vanuit Cohesity is het feest compleet. We zijn al vijf jaar partner met Cohesity en zijn samen gegroeid. Het partnership met Cohesity is krachtig: we vinden een luisterend oor in verzoeken tot doorontwikkeling en ook een daadwerkelijke vertaling naar platformeigenschappen. Juist deze vertaling maakt ook dat we de klanten van Fundaments verder kunnen helpen. De toekenning van MSP-partner van het jaar bekrachtigt de erkenning van het partnership.”

Dankzij partnerships met zowel VMware als Cohesity wordt er intensief gewerkt aan verdere uitbreiding van het dienstportfolio van Fundaments. In het komende jaar zullen een aantal nieuwe innovatieve diensten worden geïntroduceerd.

Onze sprekers

No items found.
No items found.

Schrijf je nu in voor ons event

Oops! Something went wrong while submitting the form.