Persbericht: Fundaments lanceert het VMware Migration Plan om hogere licentiekosten te voorkomen

Bent u als VMware-gebruiker ook getroffen door de veranderingen in het licentiemodel van VMware by Broadcom? Sommige gebruikers moeten door deze veranderingen fors hogere licentiekosten betalen. Gelukkig is dat bij Fundaments niet het geval en laten ze de prijs van VMware-licenties ongewijzigd.

Geschreven door
Iris Nicolaas
&
Geplaatst op
08
-
05
-
2024
2024
Datum
-
-
2024
Tijd
Locatie
Persbericht: Fundaments lanceert het VMware Migration Plan om hogere licentiekosten te voorkomen

Wilt u zorgeloos en optimaal gebruik kunnen blijven maken van uw VMware-oplossingen zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt? Dat kan nu dankzij het VMware Migration Plan van Fundaments. Met dit nieuwe onboardingsprogramma heeft de Cloud Service Provider inmiddels al meerdere klanten succesvol mogen onboarden. Het programma biedt grote voordelen, zoals een eenvoudige migratie en kostenbesparing. Het geeft partners toegang tot het VMware vCloud Platform zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Vervolgens gaat u betalen op basis van daadwerkelijk gebruik en kunt u onbeperkt op- en afschalen, nadat u volledig gemigreerd bent en de omgeving werkbaar is opgeleverd.

Aan de slag met het Fundaments VMware Migration Plan

Met het Fundaments VMware Migration Plan biedt Fundaments een uitgebreide reeks licentievoordelen en -programma's. Hiermee krijgt u gegarandeerde prijsbescherming en besparingen wanneer u migreert naar de Fundaments Cloud, gebaseerd op uw VMware-oplossing(en). Deze migratie is uit te voeren dankzij de toegang die u krijgt tot de migratietools van VMware.

Fundaments VMware Migration Plan in het kort:

  • U ontvangt een volledig beheerde VMware-Cloud platform op Nederlandse bodem, die wordt beheerd en ondersteund door een Nederlandse partij en 24x7 benaderbaar is.
  • U kunt uw VMware-workloads 'as is' naar Fundaments verplaatsen, zodat uw applicaties weinig of geen refactoring vereisen.
  • Profiteer automatisch van de uitgebreide security features van de Fundaments Cloud.
  • De Fundaments Cloud is onbeperkt op- en af te schalen en u betaalt alleen wat u ook daadwerkelijk gebruikt.

Als gevraagd Broadcom Pinnacle VCSP-partner behoort Fundaments tot de top-partners van Broadcom in Nederland en zijn ze 1 van de 100 top-partners wereldwijd. Fundaments biedt met Fundaments Cloud, zoals hieronder afgebeeld, de gouden combinatie van publieke Cloud-oplossingen en de on-premises oplossing van VMware. Dit maakt het een uitstekende eerste stap naar de Cloud voor VMware-klanten, waarbij grip op uw data en datasoevereiniteit gegarandeerd zijn.

Onze sprekers

No items found.
No items found.

Schrijf je nu in voor ons event

Oops! Something went wrong while submitting the form.