Kennis halen uit Ierland

Een bezoek aan de General Support Summit van VMware

Wij houden ons kennisniveau graag hoog. Dat gebeurt niet alleen door middel van cursussen, maar ook door het bezoeken van kennissessies, beurzen en leveranciers. Zo zijn Kris en Arnoud in mei naar Ierland gevlogen om een bezoek te brengen aan de GSS (General Support Summit) van VMware in Cork.

Dicht bij de bron

Op de GSS kregen Kris en Arnoud de kans om een keer face-to-face te praten met de support-medewerkers van VMware. Daar werden de sessies gegeven door de mensen die er zelf het meest mee werken, in dit geval dus de support-medewerkers van VMware. “Zo krijg je de kennis van de mensen die dicht bij de bron zitten”, vertelt Arnoud. “Daarbij het is erg leuk om nu een keer de mensen te ontmoeten die we normaal alleen aan de telefoon spreken. Ook fijn is dat juist zij bij elke sessie inhoudelijk op de producten ingingen. Ze vertelden ons bijvoorbeeld hoe je deze producten het best kunt configureren en beheren. Ook werd de top tien aan meest voorkomende support-requests bij producten besproken, zodat bekende problemen of valkuilen direct werden aangepakt en wij, en indirect onze partners, hier niet nog een keer mee in aanraking hoeven te komen.”

Het leerzame met het aangename combineren

Tijdens de GGS werd het leerzame met het aangename gecombineerd. Arnoud vertelt graag over het avondprogramma; “We kregen een erg goed verzorgd diner. En een live-band zorgde voor muzikale ondersteuning. We hadden een gezellig avond.”

Voldaan naar huis

Na twee dagen overspoeld te worden met interessante weetjes en handige nieuwe kennis gaan de heren voldaan naar huis. “Het was leuk om eindelijk kennis te maken met de stem die je altijd aan de telefoon krijgt”, aldus Arnoud. “Maar ik neem ook een hoofd vol nieuwe informatie mee, waaronder een kleine glimp in de toekomst. Dankzij sneak peaks van toekomstige functionaliteiten weet ik nu dat er in de toekomst nog erg gave functies bij gaan komen in vSAN, maar hier kunnen we helaas nog niks over zeggen.”

Wilt u meer weten over het bezoek van Kris en Arnoud aan de GSS? Of wilt u graag wat meer informatie over Fundamentsdiensten? Neem dan gerust contact op via info@fundaments.nl of bel naar 088 4227 227.