Fijne feestdagen en een gelukkig 2024

Met het naderen van de laatste dagen van het jaar, staan we, zoals dat hoort, even stil bij de bijzondere reis die we samen hebben gemaakt. Het was een jaar vol innovatie, groei en vooral, een jaar waarin de soevereine Cloud een prominent onderdeel van onze terminologie werd. Ook zijn we trots dat we dit jaar bestaande en nieuwe partners hebben mogen begeleiden bij een "easy Cloud ride", waarmee me we de Cloud-reis een stukje soepeler laten verlopen.

Geschreven door
Iris Nicolaas
&
Geplaatst op
20
-
12
-
2023
2024
Datum
-
-
2024
Tijd
Locatie
Fijne feestdagen en een gelukkig 2024

Dit jaar introduceerden we ook de Fundaments Cloud-BUZZ. Hiermee hebben we boeiende BUZZ-talks gehouden tijdens VMware Explore in Barcelona, waar we verschillende inzichten hebben gedeeld en inspirerende gesprekken hebben gevoerd.

Dit jaar reden niet alleen onze partners en relaties in de Cloud-BUZZ, maar ook onze collega's kregen een easy Cloud ride. Samen met de Kerstman kijken we terug naar de highlights van 2023 en vooruit op het komende jaar. En natuurlijk eindigt de film met een warme kerstwens.

Het was een jaar van uitdagingen, triomfen en waardevolle verbindingen, en we zijn dankbaar dat we het met jou hebben mogen delen. We wensen je zorgeloze feestdagen en een geweldig 2024!

Met vriendelijke groeten,
Team Fundaments

Onze sprekers

No items found.
No items found.

Schrijf je nu in voor ons event

Oops! Something went wrong while submitting the form.