Fundaments kondigt revolutionaire uitbreiding aan: Back-up-locatie op de maan

In een intergalactische wending die de techwereld verbijstert, heeft Fundaments aangekondigd dat ze een gloednieuwe back-up-locatie openen... op de maan! Fundaments onthulde vandaag hun nieuwste strategische zet, die op maandag 1 april wordt gelanceerd.

Geschreven door
Chantal Drok
&
Geplaatst op
28
-
03
-
2024
2024
Datum
-
-
2024
Tijd
Locatie
Fundaments kondigt revolutionaire uitbreiding aan: Back-up-locatie op de maan

Volgens insiders was de beslissing gebaseerd op de zoektocht naar de meest veilige en onbereikbare locatie voor data-opslag. Raoul Werger, CEO van Fundaments, verklaarde: "We wilden letterlijk de grenzen van de Cloud opzoeken, en waar anders dan de maan om onze back-ups veilig te houden? ‘Go beyond. Be the best.’ zeggen we altijd. Dit is zeker ‘go beyond’!”

Met de lancering van deze buitenaardse back-up-service lijkt het erop dat Fundaments serieus is over het bereiken van nieuwe hoogten in gegevensbeveiliging. De maan, die al sinds het begin der tijden als een onbereikbaar mysterie wordt beschouwd, wordt nu het veilige toevluchtsoord voor al uw belangrijke bedrijfsgegevens.

Om ervoor te zorgen dat deze nieuwe maanmissie soepel verloopt, heeft Fundaments aangekondigd dat ze samenwerken met enkele van de meest geavanceerde ruimte-IT-experts. Van virtuele maanzwaartekracht tot kosmische firewallbeveiliging, ze lijken alle bases te hebben gedekt. Met een knipoog naar de toekomst hebben ze zelfs gesuggereerd dat klanten binnenkort de mogelijkheid hebben om hun back-ups persoonlijk naar de maan te lanceren. "Een kleine stap voor jouw data, een reuzensprong voor de dataopslagindustrie!" aldus een enthousiaste Raoul.

Terwijl de techwereld nog steeds probeert te achterhalen of dit een gedurfde zet is of gewoon een buitenaardse 1-aprilgrap, lijkt Fundaments vastbesloten om de grenzen van het onmogelijke te blijven verleggen. Of je gegevens daadwerkelijk op de maan belanden of dat dit slechts een mooie droom is, één ding is zeker: met Fundaments zijn je back-ups klaar voor de toekomst!

Meer weten over de back-updiensten van Fundaments? Klik dan hier voor meer informatie, bel naar 088 4227 227 of mail naar info@fundaments.nl.

Onze sprekers

No items found.
No items found.

Schrijf je nu in voor ons event

Oops! Something went wrong while submitting the form.