Fundaments is ISAE 3402 gecertificeerd

We maken met trots bekend dat we vanaf heden ISAE 3402 gecertificeerd zijn.

Geschreven door
Iris Nicolaas
&
Geplaatst op
15
-
01
-
2020
2024
Datum
-
-
2024
Tijd
Locatie
Fundaments is ISAE 3402 gecertificeerd

Afgelopen november is AuditConnect drie dagen bij Fundaments geweest om te controleren of Fundaments voldoet aan de ISAE 3402-standaard. We zijn ontzettend blij met het nieuws dat we de ISAE 3402 type II rapportage hebben bemachtigd.

Onze Security Officer Colin Keizers heeft de auditoren van AuditConnect begeleid tijdens dit traject: “Er is ontzettend hard gewerkt door mij en mijn collega’s om de processen zo in te richten dat we voldoen aan de ISAE 3402-standaard, uiteraard rekening houdend met Fundaments en de wijze waarop Fundaments haar klanten wil bedienen. We zijn dan ook trots op dit geweldige resultaat.”

Wat houdt ISAE 3402 in?

Organisaties besteden vaak processen en middelen uit aan partijen zoals Fundaments. Deze organisaties blijven ondanks de uitbesteding, verantwoordelijk voor de interne beheersing van allerlei processen. Hierdoor ontstaat de vraag hoe de processen zijn uitbesteed en hoe deze beheerst kunnen worden. Met het voldoen aan de ISAE 3402-standaard geeft Fundaments zekerheid over de beheersing van processen zoals risicomanagement, change management, incident management, informatiebeveiliging en anti-fraude.

Onze sprekers

No items found.
No items found.

Schrijf je nu in voor ons event

Oops! Something went wrong while submitting the form.