Exite ICT kiest Fundaments als leverancier voor datacenteractiviteiten

Door de ondersteuning van Fundaments als Expert Cloud-leverancier, kan Exite ICT zich als full service ICT-partner volledig focussen op haar kernactiviteit: het creëren van strategische businesswaarde uit de ICT-processen, -applicaties en -data van haar klanten.

Geschreven door
Iris Nicolaas
&
Geplaatst op
04
-
05
-
2020
2024
Datum
-
-
2024
Tijd
Locatie
Exite ICT kiest Fundaments als leverancier voor datacenteractiviteiten

De beschikbaarheid van de ICT-omgeving is de primaire levensader van elke organisatie. Deze vereist simpelweg het beste van de onderliggende infrastructuur. Ontwikkelingen in datacenter-dienstverlening zijn de afgelopen jaren sterk in versnelling gekomen. Dit door de combinatie van publieke- en private clouddiensten, gevoed door de toenemende gevraagde flexibiliteit en beveiligingseisen. Fundaments kan dit als geen ander voor Exite ICT faciliteren met hoogwaardige, flexibele, schaalbare en toekomstbestendige private cloudoplossingen. Met Fundaments als partner, kan Exite ICT naar de toekomst toe nog beter inspelen op behoeften van haar klanten.

Samen nog beter

Exite ICT ziet in Fundaments een specialist met een uitstekende trackrecord. “Naar de toekomst toe kunnen we samen meer bieden dan wij alleen zouden kunnen”, zegt Ronald Vehof, directeur van Exite ICT. “Klanten van Exite ICT kunnen dankzij deze stap beschikken over onder andere een volwaardige continuïteitsregeling, hogere beschikbaarheidsgaranties en selfservice mogelijkheden. We willen onze klanten op alle fronten de beste condities blijven bieden. We hebben er vertrouwen in dat we met sterke bondgenoten als Microsoft (Public Cloud) en Fundaments (Private Cloud) blijven bouwen aan de toekomst die Multi-Cloud heet.”

Zorgeloze migratie

“Het partnership met Exite ICT past helemaal in onze ambitie om ICT-dienstverleners met hoogwaardige cloud- en IaaS-oplossingen te ontzorgen”, zegt Raoul Werger, algemeen directeur van Fundaments. “Net als nu voor Exite ICT, helpen wij deze partijen bij het ontwerpen, bouwen en beheren van hun cloudinfrastructuur. Samen hebben we de infrastructuur in kaart gebracht en een plan gemaakt. Dit is zodanig vormgegeven dat Exite ICT haar klanten op eenvoudige wijze kan migreren naar het nieuwe IaaS-platform”.

Toekomstbestendige aanpak

De samenwerking tussen Fundaments en Exite ICT staat voor een toekomstbestendige aanpak. Door onze krachten te bundelen én focus aan te brengen in de dienstverlening, ontstaat een zeer robuuste keten met als eindresultaat een dienst van de hoogste kwaliteit.

Onze sprekers

No items found.
No items found.

Schrijf je nu in voor ons event

Oops! Something went wrong while submitting the form.