Ons team
Bekijk onze video keyboard_arrow_right

Persoonlijk contact & korte lijnen

Bij Fundaments houden we het graag persoonlijk. Als u ons belt of mailt komt u direct in contact met één van onze medewerkers. Korte lijnen dus, waardoor u nooit lang op antwoord hoeft te wachten. Om u een goed beeld van ons team te geven, stellen wij ons graag even voor.

Fundaments

Jeroen Tekelenburg

CFO

In mijn koffie heb ik graag wat melk. En ik drink het liefst groene thee, zonder suiker.

Binnen Fundaments vervul ik de rol van CFO, daarnaast zijn mijn taken ook technisch. Ik zorg samen met de financiële en technische collega’s voor een financiële planning en de uitvoering daarvan. Wat zorgt ervoor dat Jeroen fluitend naar huis gaat?

Larik-Jan Verschuren

CEO

Ik drink mijn koffie zwart. Vaak houd ik het niet bij één kop…

In mijn rol als CEO zorg ik voor het uitzetten van beleid, volg ik marktontwikkelingen, zorg ik voor contact met partners (leveranciers en klanten) en ben ik operationeel eindverantwoordelijk. Met mijn technische achtergrond en passie voor alles waar we mee werken, kijk ik daar ook graag in mee. Meer over Larik-Jan leest u hier.

Dennis Koopman

Partner Manager

Voor mij graag thee en dan het liefst groene. Koffie drink ik niet. Af en toe drink ik ook water. Klinkt wel heel gezond zo hè?!

Ik ben Partner Manager. Dat houdt in dat ik intensief contact heb met al onze partners en hun eerste aanspreekpunt ben bij allerlei vragen. Waar ik vooral een kick uit haal is het regelen van zaken voor onze partners. Lees hier een leuk weetje over Dennis.

John Wijnbeek

Service Delivery Manager

Ik gun mezelf per dag één koffie met alles er dubbel in. Voor rest de van de dag ga ik lekker aan de thee zonder suiker.

Mijn rol binnen Fundaments is Service Delivery Manager. Hierin zorg ik dat de kwaliteit van onze geleverde ICT-diensten gewaarborgd en continu verbeterd worden, mede door SLA’s (Service Level Agreements). Weten wat een van zijn hobby’s is? Lees het hier.

Arnoud Kamphuis

Infrastructure Engineer

Eigenlijk drink ik vooral water op kantoor, anders is het thee. Een heerlijke Earl grey gaat er wel in!

Ik werk aan de basis van wat we doen. Ik zorg er samen met mijn collega’s voor dat onze cloud online en up-to-date blijft. Ik heb als specialisatiegebied virtualisatie en heb daar begin dit jaar mijn Advanced certificering voor behaald. Lees meer over Arnoud.

Maikel Oosterink

Infrastructure Engineer

Voor mij het liefst koffie, zwart graag.

Ik houd mij bezig met het beheer van de infrastructuur en zorg ervoor dat de cloud omgeving constant gecontroleerd wordt. Verder zorg ik ervoor dat klanten geholpen worden als er vragen of problemen zijn, maar ook dat de infrastructuur op een hoogstaand niveau wordt gehouden, uiteraard in samenwerking met mijn collega’s. Wat heeft Maikel met fietsen?

Miranda de Wilde

Infrastructure Engineer

Graag begin ik de ochtend met een vers kopje koffie met melk.

Ik houd mij bezig met de al groeiende IaaS-omgeving en alles wat daarbij hoort zoals BaaS, DRaas en SECaaS. Hoe sportief is Miranda? Lees het hier.

Erwin van der Vegte

Infrastructure Engineer

Ik drink mijn koffie zwart en het liefst meer dan één kopje.

Als Infrastructure Engineer houd ik mij bezig met het onderhouden en beheren van de infrastructuur. Daarnaast ben ik bezig om mij verder te verdiepen in het security aspect van de IT. Weten hoe groot Erwins ‘watchlist’ is?

Kris Meenhuis

Software Engineer en infrastructure engineer

Graag wat melk en suiker in mijn koffie.


Na enkele jaren als software engineer werkzaam te zijn geweest bij Fundaments en Oxilion, heb ik besloten om me meer te richten op onze corebusiness. Daarom ben ik ook werkzaam als infrastructure engineer. Lees hier meer over Kris.

Yvo van Dillen

Software Engineer

Ik lust wel een zoetje in mijn koffie.

Het Fundamentsportal heb ik mogen ontwikkelen. Daarnaast ontwikkel ik, net als en samen met Kris, software die koppelingen vormen tussen verschillende systemen. Meer over Yvo leest u hier.

Matthew Jaworski

Software Engineer trainee

Ik drink mijn thee graag heet en bitter.

Samen met Kris en Yvo werk ik aan de softwarekant van onze dienstverlening. Daarnaast help ik collega’s ook met andere ondersteunende taken. Lees hier wat Matthew nog meer graag doet.

Chantal Drok

Marketing en communicatie

Graag een klontje suiker in mijn thee. Of nog beter, een beetje honing.

Ik mag me bezighouden met het maken van de nieuwsbrief, het onderhouden van de website, het schrijven van productteksten en persberichten, het organiseren van klantevents en beurzen en nog meer van dat soort leuke dingen. Wat staat er altijd op haar bureau? Lees het hier.

Thijs Alink

Financial en Business Controller

Koffie, zwart graag!

Als controller bij Fundaments verzorg ik de financiële planning en controle. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het ontwerp en beheer van administratieve systemen, regelingen, werkwijzen en procedures. Tot slot ben ik verantwoordelijk voor het ontwerp en beheer van maatregelen in het kader van de ISO/NEN-certificering van Fundaments. Hier meer over Thijs.

Colin Keizers

Security Officer

Doe mij maar een glas water. Alleen bij unieke situaties drink ik weleens koffie!

Als Security Officer zorg ik ervoor dat Fundaments voldoet (en blijft voldoen) aan de eisen van de ISO27001 en NEN7510. Daarbij zorg ik ervoor dat iedereen bij Fundaments zich aan de richtlijnen en regels van ons informatiebeveiligingsbeleid houdt. Lees hier hoe hij dat doet?