Managed Cloud

Wilt u volledig ontzorgd worden? Dankzij Managed Cloud van Fundaments krijgt u de ruimte om u volledig te richten op de kernactiviteiten van uw bedrijfsvoering.

Met Managed Cloud van Fundaments wordt uw cloudomgeving 24/7 volledig beheerd door Fundaments. Uw omgeving is hiermee altijd up-to-date en veilig. Daarnaast worden incidenten opgelost en beschikbaarheid gegarandeerd conform gemaakte afspraken die vastgelegd zijn in een Service Level Agreement (SLA) en Dossier Afspraken en Procedures (DAP).

Managed Cloud

Managed Cloud van Fundaments

Voor een totaalontzorging leveren we gevraagd en ongevraagd advies voor een continue verbetering van uw omgeving. Met onze skilled Servicedesk kunt u te allen tijde gebruikmaken van onze gekwalificeerde professionals, die uw cloudomgeving goed kennen.

Wanneer er problemen zijn, grijpen wij op uw omgeving in. U hoeft zich dus enkel te focussen op uw applicatie. Daarnaast houden wij u wel op de hoogte van de voortgang van uw omgeving. Dit doen we door middel van een maandelijkse rapportage van de prestaties en werkzaamheden.

De voordelen van Managed Cloud van Fundaments:

 • Volledig ontzorgd: u heeft de volledige focus op uw kernactiviteiten;
 • 24/7 volledige service op uw IT-omgeving;
 • Reactieve monitoring en actief ingrijpen;
 • Proactieve monitoring en advisering op basis van trendanalyses;
 • Verschillende SLA’s op respons- en oplostijden mogelijk;
 • Altijd een up-to-date cloudomgeving;
 • U ontvangt maandelijks een rapportage over hoe uw cloudomgeving presteert.

Technische specificaties:

 • Alle disciplines worden gekoppeld aan uw omgeving: expertise op ieder vlak beschikbaar;
 • Back-up en Disaster Recovery als onderdeel van de dienstverlening;
 • Regelmatige contactmomenten met evaluatie van uw cloudomgeving en advies over solution design;
 • Onderhoud op software, zowel op de cloudinfrastructuur als op de applicatie-omgeving.
 • Proactief advies voor aanpassingen;
 • Toegang tot een toegewezen team van engineers met specifieke kennis van uw omgeving.

Managed Cloud is een maatwerkdienst die op uw wensen en behoeften afgestemd wordt. Wilt u hier meer over weten? Onze consultants vertellen u alles over de mogelijkheden. Neem gerust contact met op via info@fundaments.nl of bel naar 088 4227 227.

Ook totaalontzorging op uw cloudomgeving?
Een sprong voorwaarts
“Door gebruik te maken van het platform en de expertise van Fundaments hebben we als bedrijf een sprong voorwaarts gemaakt in de professionalisering van ons deel van de keten."
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Steengoede flexibiliteit
“De steengoede flexibiliteit van Fundaments is ook een belangrijke factor. Met de instelling dat iets eerst gefixed moet zijn en dat we dan pas over de factuur gaan praten, helpen ze ons enorm.”
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Moderne slimme firewall
"Wij zochten een oplossing die ons helpt om iedere mogelijke vector-aanval te kunnen verdedigen. We hadden vooral behoefte aan een moderne en slimme firewall. Met het aanbod van Fundaments voor de Next Generation Redundant Firewall, die gebaseerd is op de technologie van Fortinet, hebben we nu precies wat we zochten. Voor ons was het een logische keuze.”
Maarten Huijs
Engineer bij Kempen Automatisering
Vertrouwen op een partner
"Soms is specifieke kennis noodzakelijk. Daarnaast is het niet altijd rendabel die kennis zelf in huis te halen. Dan is het goed als je kunt vertrouwen op een partner die je daarin ontzorgt, thuis is in de materie en niet voor alles direct een rekening stuurt. Die partner gaat open met je in gesprek: wat wil je, hoe kunnen we dat samen aanvliegen en hoe kunnen we dat oplossen. Dat is wat Fundaments doet."
Richard Hagen
van de Rolf groep
Meerdere fysieke locaties
"Als de klant bijvoorbeeld zijn data met het oog op DR op meerdere fysieke locaties wil hebben ondergebracht, kan dat ook. Maar of het nu om maatwerk gaat of om de uitgekiende standaard opties: hij heeft er geen omkijken naar. Dat is toch wel het mooie aan de nieuwe manieren van BU en DR."
Michel Erkens en Alexander van Bruchem
van Onguard
Goede oplossing met minder kosten
“Als je de connectiviteitskosten, dus de private verbindingen, ziet als onderdeel van een migratie naar de cloud, waarbij je geen eigen hardware en onderhoud meer nodig hebt, je verzekeringspremie omlaag kan en de energiekosten op de zaak kan afnemen, zul je zien dat dit echt een goede oplossing is.”
Jeroen Bruggeman
Enterprise Administrator bij CNS-IT
Veiligheid op nr. 1
Bij CoBrowser hebben ze gemerkt dat er in de markt nogal een verschil is in hoe partijen met veiligheid omgaan. “Er zijn bedrijven die dit minder belangrijk vinden. Voor ons is het echter essentieel dat wij een partner vinden die daar ook mee bezig is. Daarom hebben wij ook voor Fundaments gekozen. Veiligheid is een heel natuurlijk onderdeel van onze samenwerking.”
Frank Leegstra
Directeur en Security Officer bij CoBrowser