Direct en compleet overzicht van alle kwetsbaarheden

Met F-Secure Radar biedt Fundaments u direct toegang tot een up-to-date database met een compleet overzicht van alle kwetsbaarheden. Via deze Software as a Service-dienst is het eenvoudig om uw eigen diensten, websites of IP-adressen automatisch op kwetsbaarheden te scannen. Wij helpen u via een online portaal een dashboard te bouwen voor maximaal inzicht in de beveiliging van uw eigen cloudomgeving. Hierdoor heeft u de bestaande en nieuwe kwetsbaarheden volledig in beeld en kunt u risico’s goed inschatten. Deze inzichten helpen u om met doelgerichte maatregelen, problemen te voorkomen.

Vulnerability Scanning

Vulnerability Scanning

De voordelen van F-Secure Radar:

 • Maximale zichtbaarheid van alle kwetsbaarheden;
 • 24/7 scans op basis van de meest actuele ontwikkelingen en inzichten;
 • Een gebruiksvriendelijk en persoonlijk dashboard;
 • Snel inzicht in potentiële bedreigingen;
 • Adequate signalering van risico’s;
 • Snelle, geautomatiseerde processen voor doelgerichte maatregelen;
 • Maximale transparantie vergemakkelijkt compliance.

Technische specificaties:

 • SaaS-gebaseerde dienst;
 • Maakt gebruik van de meest actuele databases van F-Secure voor het identificeren van kwetsbaarheden;
 • Uitgebreide rapportagemogelijkheden in Word, XML en PDF;
 • Beheren van toegepaste maatregelen op basis van scanresultaten;
 • PCI DSS compliant.

Wilt u meer weten over F-Secure Radar? Neem gerust contact met ons op via info@fundaments.nl of bel naar 088 4227 227.

Meer grip op uw security?
Een sprong voorwaarts
“Door gebruik te maken van het platform en de expertise van Fundaments hebben we als bedrijf een sprong voorwaarts gemaakt in de professionalisering van ons deel van de keten."
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Steengoede flexibiliteit
“De steengoede flexibiliteit van Fundaments is ook een belangrijke factor. Met de instelling dat iets eerst gefixed moet zijn en dat we dan pas over de factuur gaan praten, helpen ze ons enorm.”
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Moderne slimme firewall
"Wij zochten een oplossing die ons helpt om iedere mogelijke vector-aanval te kunnen verdedigen. We hadden vooral behoefte aan een moderne en slimme firewall. Met het aanbod van Fundaments voor de Next Generation Redundant Firewall, die gebaseerd is op de technologie van Fortinet, hebben we nu precies wat we zochten. Voor ons was het een logische keuze.”
Maarten Huijs
Engineer bij Kempen Automatisering
Vertrouwen op een partner
"Soms is specifieke kennis noodzakelijk. Daarnaast is het niet altijd rendabel die kennis zelf in huis te halen. Dan is het goed als je kunt vertrouwen op een partner die je daarin ontzorgt, thuis is in de materie en niet voor alles direct een rekening stuurt. Die partner gaat open met je in gesprek: wat wil je, hoe kunnen we dat samen aanvliegen en hoe kunnen we dat oplossen. Dat is wat Fundaments doet."
Richard Hagen
van de Rolf groep
Meerdere fysieke locaties
"Als de klant bijvoorbeeld zijn data met het oog op DR op meerdere fysieke locaties wil hebben ondergebracht, kan dat ook. Maar of het nu om maatwerk gaat of om de uitgekiende standaard opties: hij heeft er geen omkijken naar. Dat is toch wel het mooie aan de nieuwe manieren van BU en DR."
Michel Erkens en Alexander van Bruchem
van Onguard
Goede oplossing met minder kosten
“Als je de connectiviteitskosten, dus de private verbindingen, ziet als onderdeel van een migratie naar de cloud, waarbij je geen eigen hardware en onderhoud meer nodig hebt, je verzekeringspremie omlaag kan en de energiekosten op de zaak kan afnemen, zul je zien dat dit echt een goede oplossing is.”
Jeroen Bruggeman
Enterprise Administrator bij CNS-IT
Veiligheid op nr. 1
Bij CoBrowser hebben ze gemerkt dat er in de markt nogal een verschil is in hoe partijen met veiligheid omgaan. “Er zijn bedrijven die dit minder belangrijk vinden. Voor ons is het echter essentieel dat wij een partner vinden die daar ook mee bezig is. Daarom hebben wij ook voor Fundaments gekozen. Veiligheid is een heel natuurlijk onderdeel van onze samenwerking.”
Frank Leegstra
Directeur en Security Officer bij CoBrowser