VMworld 2019 – DAG 1

Gisteren was de officiële start van VMworld 2019. Het was een veelbelovende start met interessante sessies en een hoop nieuws omtrent de laatste ontwikkelingen in IT-land. Zes collega’s bezoeken dit jaar deze beurs en zij delen hun belevingen graag met u. Vandaag het woord aan David Schaap, IT-expert vanuit investeringsmaatschappij Quadrum. Hij staat stil bij de belangrijkste punten van dag één:

“VMworld is ontzettend relaxt begonnen. De sfeer was geweldig en ik vond het ontzettend inspirerend om te zien hoe sterk de community van VMware is. Je bent met een paar duizend man aanwezig en toch lijkt het alsof iedereen elkaar kent. Dit geeft heel veel energie.

Ik heb een partnerbijeenkomst van VMware bijgewoond en daaruit is gebleken dat VMware zich echt focust op Multi Cloud. Ze hebben een aantal bedrijven overgenomen om deze strategie te ondersteunen. We staan aan de vooravond van enorme veranderingen en VMware is hier meer dan klaar voor! Het is mooi om te zien dat Fundaments hier ook heel goed op voorsorteert.

Ik hoop de komende dagen echt veel kennis op te doen en sessies bij te wonen, zodat we de strategie van Fundaments nog beter in de Nederlandse markt neer kunnen zetten om op die manier succesvol te blijven.”

Wil je mee op virtuele reis naar dag 1 van VMworld? Onze collega’s in Barcelona hebben hun dag en de laatste ontwikkelingen vastgelegd door middel van een vlog! Bekijk hem hieronder.

Heeft u vragen over VMworld of een van de besproken onderwerpen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088 4 227 227 of mail naar info@fundaments.nl.