Sluiten

Zoeken

Strategisch advies

Consultancy Fundaments

Onder het motto: ‘u draait, wij vragen’, beginnen we ieder traject bij het goed analyseren van de vraag achter de vraag. We trekken nooit zomaar een standaardoplossing uit de kast, maar zijn kritisch op wat ons gevraagd wordt. Zo kunnen we u adviseren bij zelfs de meest complexe Cloud-vraagstukken.

To Cloud or not to Cloud

Het gebruiken van Cloud is niet voor iedereen een gemakkelijk hoofdstuk, zeker niet als het gaat om keuzes rondom fundamentele wijzigingen in gebruik van infrastructuur. Want, hoe zit het met al die investeringen in hardware? En hoe zit het met koppelingen van IT-diensten die al ‘uit de muur’ worden afgenomen. Wanneer kies je voor welke strategie? Bent u als verantwoordelijke voor het IT-landschap bezig met dit soort vraagstukken? Dan krijgt u vanuit ons team met strategisch adviseurs en onze CTO toegang tot ontwikkelingen in het IT-landschap: welke technieken, welke afrekenmodellen, en vooral welke Cloud is het best passend voor uw IT-consumptie? We maken graag tijd om voor u een introductiesessie te doen.

Inventarisatie

Vanuit onze ervaring met migraties naar de Cloud, kennen we naast de technische uitdagingen juist ook de uitdagingen in de transformatie van uw bedrijfsprocessen en middelen. In een inventarisatiesessie kunnen we alle onderdelen van uw vraagstuk doornemen. Zo komen onderdelen als investeringen (het maken van een businesscase), de impact op human resources, procesrisico’s, bedrijfscontinuïteit en toekomstbestendigheid aan bod en kunnen we in deze inventarisatie een advies over uw Cloud-readiness afgeven.

IT-strategieplan

Blijkt uit de inventarisatie dat er voldoende draagkracht is voor een Cloud-implementatie, dan belichten we graag gezamenlijk alle onderdelen van de Cloud-transformatie en vertalen dit naar een strategisch plan en businesscase. Doel hierin is om vanuit onze expertise een duidelijk antwoord te kunnen geven op de vraag: to Cloud or not to Cloud?

Wilt u onze expertise graag meenemen in uw Cloud-migratievraagstuk en vrijblijvend een eerste inventarisatie doen? Neem onze Cloud Experts op in uw Cloud-reis.