Het juiste advies is goud waard

De voordelen van de cloud zijn inmiddels algemeen bekend. Veel organisaties kiezen voor flexibiliteit, snel op- en afschalen van capaciteit en kostenefficiëntie. Toch is het soms lastig om de juiste cloudvariant of combinatie te kiezen: een private cloud, on-premises of in een extern datacenter, een publieke cloud of toch hybride? Binnen dat brede aanbod, biedt Fundaments alles voor een uitgebalanceerde, schaalbare cloudomgeving op maat. Zo weet u zeker dat ook uw organisatie optimaal profiteert van de mogelijkheden die de cloud biedt. Maar welke cloud past nu het best bij uw organisatie? Wij adviseren hier graag in.

werken in de cloud

Altijd toegang tot een cloudomgeving op maat

De ideale cloudomgeving

De combinatie van bedrijfsactiviteiten, locatie en sector maken iedere organisatie uniek. Hierdoor is het niet eenvoudig steeds de ideale cloudomgeving te bepalen om snel en doelgericht applicaties en diensten te ontwikkelen. Tegelijkertijd wilt u wel grip op het beheer en investeringen houden. Ook flexibiliteit speelt daarbij een grote rol. Niet alle applicaties zijn bedrijfskritisch en moeten binnen een private cloud draaien. In andere gevallen zijn publieke of hybride cloudvarianten juist aantrekkelijk. Ongeacht de keuze wilt u wel de performance en beveiliging waarborgen. Daarom kijken we samen naar uw wensen en behoeften om zo tot het juiste aanbod te komen.

Compleet aanbod

Om maximaal in te kunnen spelen op specifieke behoeften en u maximale vrijheid te bieden, ondersteunt Fundaments een compleet IaaS-aanbod. Dit varieert van een private cloud op uw eigen locatie (on-premises) en/of in onze Nederlandse datacenters tot een publieke omgeving binnen onze Fundamentsinfrastructuur. Ongeacht de keuze die u maakt, adviseren onze specialisten u altijd op maat over de beste cloudkeuze.

Wilt ook ook graag advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op via info@fundaments.nl of bel naar 088 4227 227.

Het beste cloudadvies krijgen?
Een sprong voorwaarts
“Door gebruik te maken van het platform en de expertise van Fundaments hebben we als bedrijf een sprong voorwaarts gemaakt in de professionalisering van ons deel van de keten."
Jeroen Mahler
Managing Director van CoBrowser
Steengoede flexibiliteit
“De steengoede flexibiliteit van Fundaments is ook een belangrijke factor. Met de instelling dat iets eerst gefixed moet zijn en dat we dan pas over de factuur gaan praten, helpen ze ons enorm.”
Jeroen Mahler
Managing Director van CoBrowser
Moderne slimme firewall
"Wij zochten een oplossing die ons ondersteund om ieder mogelijke vector aanval te kunnen verdedigen. Wij hadden vooral behoefte aan een moderne slimme firewall en met het aanbod van Fundaments voor de Next Generation Redundant Firewall, die gebaseerd is op de technologie van Fortinet, hebben we nu precies wat we zochten. Voor ons was het een logische keuze.”
Maarten Huijs
Engineer bij Kempen Automatisering
Vertrouwen op een partner
"Soms is specifieke kennis noodzakelijk en het is niet altijd rendabel die kennis zelf in huis te halen. Dan is het goed als je kunt vertrouwen op een partner die je daarin ontzorgt, thuis is in de materie en niet voor alles direct een rekening stuurt. Die partner gaat open met je in gesprek: wat wil je, hoe kunnen we dat samen aanvliegen en oplossen. Dat is wat Fundaments doet."
Richard Hagen
van de Rolf groep
Meerdere fysieke locaties
"Als de klant bijvoorbeeld zijn data met het oog op DR op meerdere fysieke locaties wil hebben ondergebracht, kan dat ook. Maar of het nu om maatwerk gaat of om de uitgekiende standaard opties: hij heeft er geen omkijken naar. Dat is toch wel het mooie aan de nieuwe manieren van BU en DR."
Michel Erkens en Alexander van Bruchem
van Onguard
Goede oplossing met minder kosten
“Als je de connectiviteitskosten, dus de private verbindingen, ziet als onderdeel van een migratie naar de cloud, waarbij je geen eigen hardware en onderhoud meer nodig hebt, je verzekeringspremie omlaag kan, de energiekosten op de zaak afnemen en dan zijn er nog wat kostenposten die kleiner worden, dan zal je zien dat dit echt een goede oplossing is.”
Jeroen Bruggeman
Enterprise Administrator bij CNS-IT
Veiligheid op nr. 1
Bij Cobrowser hebben ze gemerkt dat er in de markt nogal een verschil is in hoe partijen met veiligheid omgaan. “Er zijn bedrijven die dit minder belangrijk vinden. Voor ons is het echter essentieel dat wij een partner vinden die daar ook mee bezig is. Daarom hebben wij ook voor Fundaments gekozen. Veiligheid is een heel natuurlijk onderdeel van onze samenwerking.”
Frank Leegstra
Directeur en security officer van CoBrowser
Tijdwinst en aanzienlijk kortere down-time
“De daadwerkelijke down-time bij een migratie kunnen we nu beperken tot enkele minuten in plaats van uren. Dat biedt dus veel voordelen voor onze klanten en dat is natuurlijk het belangrijkste. Daarnaast levert het ook tijdwinst op voor onze engineers.”
Harm Jan Stam
Technical Supervisor bij Oxilion