Over

Fundament

Fundaments biedt de ideale basis waarop haar partners de perfecte cloud kunnen bouwen. Voor die basis zijn goede bouwstenen nodig. Om de juiste bouwstenen te realiseren gebruiken wij slimme oplossingen in de markt, op basis van bewezen technologie en met een enterprise karakter. Onze dienstverlening wordt met alleen sterke schakels in de keten geleverd. Door de markt goed in de gaten te houden en regelmatig te sparren met leveranciers en partners realiseren wij dit al jaren.

Focus

Fundaments heeft een duidelijke focus: infrastructuur en virtualisatie is onze core dienstverlening. En daar stopt het. Het beheren van operating systems en applicaties doen wij niet. Dat doen onze partners. Een duidelijke scheidslijn is nodig om onze expertise te kunnen waarborgen, maar ook aanduiden. Dit laatste om onze positie in de markt duidelijk te maken: wij concurreren niet met onze partners, maar vormen samen met onze partners juist een team van specialisten. Wij hebben onze partners nodig, immers, met enkel bouwstenen is er wel een stevig fundament, maar het huis moet nog gebouwd worden.

Partners

Fundaments is een bekende en betrouwbare (kennis)partner voor haar partners. Wij staan bekend om het meedenken met onze partners. Wij komen met oplossingen, maar ook met vragen om te prikkelen en om telkens samen beter te worden. We zijn specialist in ons vakgebied en prettig om samen mee te werken. We hebben geen telefoonbandjes, alleen engineers die onze partners direct te woord staan. Kortom: korte lijnen, direct en regelmatig contact en open communicatie zijn daarin voor ons succesfactoren. We spreken tenslotte dezelfde taal.

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van en over Fundaments? Schrijf u dan in voor Fundaments UPDATE.