Over ons

Het fundament

Fundaments biedt de ideale basis waarop haar partners de perfecte cloud kunnen bouwen. Voor die basis zijn goede bouwstenen nodig. Om de juiste bouwstenen te realiseren gebruiken wij slimme oplossingen in de markt, op basis van bewezen technologie en met een enterprise karakter. Onze dienstverlening wordt met alleen sterke schakels in de keten geleverd. Door de markt goed in de gaten te houden en regelmatig te sparren met leveranciers en partners realiseren wij dit al jaren.

Partnerschap

Bij Fundaments vindt u geen traditionele klant-leveranciers verhouding. Bij ons bent u ook geen klant maar een partner. Gelijkwaardigheid en onderling respect staan bij ons hoog in het vaandel. Samen staan we sterker. Als professionals versterken we elkaar en vertrouwen we op elkaars kwaliteiten. Net als u zijn wij specialist in ons vakgebied en prettig om mee samen te werken. We hebben geen telefoonbandjes, alleen engineers die u, onze partner, direct te woord staan. Kortom: korte lijnen, direct en regelmatig contact en open communicatie maar vooral een plezierige samenwerking zijn daarin voor ons succesfactoren. We spreken tenslotte dezelfde taal.

Focus

Fundaments heeft een duidelijke focus: infrastructuur en virtualisatie is onze core dienstverlening. En daar stopt het. Het beheren van een operating system en een applicatie doen wij niet. Dat doen onze partners, u dus. Een duidelijke scheidslijn is nodig om onze expertise te kunnen waarborgen, maar ook om aan te duiden. Dit laatste om onze positie in de markt duidelijk te maken: wij concurreren niet met onze partners, maar vormen samen met onze partners juist een team van specialisten. Wij hebben onze partners nodig, immers, met enkel bouwstenen is er wel een stevig fundament, maar het huis moet nog gebouwd worden.

Regie

Zoals een regisseur zorgt dat de acteurs op de juiste plek staan, zorgt Fundaments ervoor dat alle benodigde bouwstenen op de juiste plek komen. Deze bouwstenen hebben wij met zorg uitgezocht. We maken daarbij gebruik van slimme oplossingen in de markt, op basis van bewezen technologie en met een Enterprise karakter. Onze dienstverlening wordt met alleen sterke schakels in de keten geleverd. Door de markt goed in de gaten te houden en regelmatig te sparren met leveranciers en partners realiseren wij dit al jaren. Hierdoor kunnen we partners ook altijd voorzien van goed advies en zijn wij in staat een helicopterview te houden en zo een partner de voor zijn of haar organisatie juiste IaaS-dienst te bieden.

Waarom IaaS van Fundaments?

  • U heeft een vertrouwde kennispartner op het gebied van infrastructuur. Een die u gevraagd en ongevraagd van advies voorziet.
  • Een vertrouwd en stabiel fundament voor een pay-as-you-go cloud gebaseerde infrastructuur.
  • Maak gebruik van Enterprise bouwblokken die u naar eigen wens kunt schalen.
  • U betaalt naar gebruik, dus u hoeft geen hoge investeringen te doen.
  • U kan efficiĆ«nter werken, omdat u geen (extra) beheerders nodig heeft voor de infrastructuur.
  • Dankzij de volledige certificering (NEN7510/ISO27001) en gebruik van Nederlandse datacenters voldoet u aan Nederlandse wetgeving omrent dataopslag.

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van en over Fundaments? Schrijf u dan in voor Fundaments UPDATE.