Het Fundamentsteam

Bij Fundaments houden we het graag persoonlijk. Als u ons belt of mailt komt u direct in contact met een van onze medewerkers. Korte lijnen dus, waardoor u nooit lang op antwoord hoeft te wachten. Om u een gezicht bij ons team te geven stellen wij ons graag even voor.

Jeroen Tekelenburg

CFO


j.tekelenburg@fundaments.nl
In mijn koffie heb ik graag wat melk. En thee het liefst groen, zonder suiker.
Binnen Fundaments vervul ik de rol van CFO, daarnaast zijn de taken ook technisch. Ik zorg samen met de financiële en technische collega’s voor een financiële planning en de uitvoering van die plannen. Wat zorgt ervoor dat Jeroen fluitend naar huis gaat?

Larik-Jan Verschuren

CEO


l.j.verschuren@fundaments.nl
Ik drink mijn koffie zwart. Vaak houd ik het niet bij één kop koffie…
In mijn rol als CEO zorg ik voor het uitzetten van beleid, volg ik marktontwikkelingen, zorg voor contact met partners (leveranciers en klanten) en ben ik operationeel eindverantwoordelijk. Met mijn technische achtergrond en passie voor alles waar we mee werken, kijk ik daar ook graag in mee. Meer over Larik-Jan leest u hier.

Dennis Koopman

Partner Manager


d.koopman@fundaments.nl
Voor mij graag een thee en dan het liefst groene thee. Koffie drink ik niet. Af en toe drink ik ook water. Klinkt wel heel gezond zo he?!
Ik ben Partner Manager. Dat houdt in dat ik intensief contact heb met al onze partners en hun eerste aanspreekpunt ben bij allerlei vragen. Waar ik vooral een kick uit haal is het regelen van zaken voor onze partners. Lees hier een leuk weetje over Dennis.

arnoud-kamphuisArnoud Kamphuis

Infrastructure Engineer


a.kamphuis@fundaments.nl
Eigenlijk drink ik vooral water op kantoor, anders is het thee. Een heerlijke earl-grey gaat er wel in!
Ik werk aan de basis van wat we doen. Ik zorg er samen met mijn collega’s voor dat onze cloud online en up-to-date blijft. Ik heb als specialisatiegebied virtualisatie en heb daar begin dit jaar mijn advanced certificering voor behaald. Lees meer over Arnoud.

Jeltsen Haagsma

Infrastructure Engineer


j.haagsma@fundaments.nl
Voor mij graag een koffie zonder toevoegingen.
In mijn functie Infrastructure Engineer zorg ik voor het dagelijkse support, beheer en technische oplevering van projecten. Wat staat er op Jeltsen zijn beeldscherm?

Maikel Oosterink

Jr. infrastructure Engineer

m.oosterink@fundaments.nl
Voor mij het liefst koffie, zwart graag.
Ik houd mij bezig met het beheer van de infrastructuur en zorg ik dat de cloud omgeving constant gecontroleerd wordt. Verder zorg ik ervoor dat klanten geholpen worden als er vragen of problemen zijn en dat de infrastructuur op een hoogstaand niveau wordt gehouden, uiteraard in samenwerking met mijn collega’s. Wat heeft Maikel met fietsen?

Miranda de Wilde

Infrastructure Engineer

m.dewilde@fundaments.nl
Graag begin ik de ochtend met een vers kopje koffie met melk.
Ik houd mij bezig met de al groeiende IaaS-omgeving en alles wat daarbij hoort zoals BaaS, DRaas en SECaaS. Hoe sportief is Miranda? Lees het hier.

Kris Meenhuis

Software Engineer en infrastructure engineer


k.meenhuis@fundaments.nl
Graag wat melk en suiker in mijn koffie.
Na enkele jaren als software engineer werkzaam te zijn geweest bij Fundaments en Oxilion, heb ik besloten om me meer te richten op onze corebusiness. Daarom ben ik ook werkzaam als infrastructure engineer. Lees hier meer over Kris.

Yvo van Dillen

Software Engineer


y.vandillen@fundaments.nl
Ik lust wel een zoetje in mijn koffie.
Het Fundamentsportal heb ik mogen ontwikkelen. Daarnaast ontwikkel ik, net als en samen met Kris, software die koppelingen vormen tussen verschillende systemen. Meer over Yvo leest u hier.

matthew jaworskiMatthew Jaworski

Software Engineer trainee


m.jaworski@fundaments.nl

Ik drink mijn thee graag heet en bitter.
Samen met Kris en Yvo werk ik aan de softwarekant van onze dienstverlening. Daarnaast help ik collega’s ook met andere ondersteunende taken. Lees hier wat Matthew nog meer graag doet.

Chantal Drok

Marketing en communicatiemedewerker


c.drok@fundaments.nl
Graag een klontje suiker in mijn thee. Of nog beter, een beetje honing.
Ik mag me bezig houden met het maken van de nieuwsbrief, het onderhouden van de website, het schrijven van productteksten en persberichten, het organiseren van klantevents en beurzen en nog meer van dat soort leuke dingen. Wat staat er altijd op haar bureau? Lees het hier.

Thijs Alink

 Financial en Business Controller


t.alink@fundaments.nl
Koffie, zwart graag!
Als controller bij Fundaments verzorg ik de financiële planning en controle. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het ontwerp en beheer van administratieve systemen, regelingen, werkwijzen en procedures. Tot slot ben ik verantwoordelijk voor het ontwerp het beheer van maatregelen in het kader van de ISO/NEN-certificering van Fundaments. Hier meer over Thijs.

Colin Keizers

Security Officer

c.keizers@fundaments.nl
Doe mij maar een glas water. Alleen bij unieke situaties drink ik weleens koffie!
Als Security Officer zorg ik ervoor dat Fundaments voldoet (en blijft voldoen) aan de eisen van de ISO27001 en NEN7510. Daarbij zorg ik ervoor dat iedereen bij Fundaments zich aan de richtlijnen en regels van ons informatiebeveiligingsbeleid houdt. Lees hier hoe hij dat doet?

 

Erwin van der Vegte

Afstudeerder

e.vandervegte@fundaments.nl
Ik drink mijn koffie zwart en het liefst meer dan één kopje.
Momenteel ben ik bezig met afstuderen van de opleiding IT Service Management. Ik ga bij Fundaments een onderzoek doen met betrekking tot het Fundamentsportaal. Weten hoe groot zijn ‘watchlist’ is? Lees het hier.

Wilt u ons graag persoonlijk spreken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen met 088 4 227 227 of mail naar info@fundaments.nl.