Dennis Koopman

Dennis KoopmanHoe drink je je koffie en / of thee?
Thee en dan het liefst groene thee. Koffie drink ik niet. Af en toe drink ik ook water. Klinkt wel heel gezond zo he?!

Wat doe je bij Fundaments?
Ik ben Partner Manager. Dat houdt in dat ik intensief contact heb met al onze partners en hun eerste aanspreekpunt ben bij allerlei vragen. Waar ik vooral een kick uit haal is het regelen van zaken voor onze partners. Uiteraard doe ik dit niet allemaal alleen, ook de engineers spelen hier een grote rol in. Nieuwe partners acquireren is ook een belangrijk onderdeel van mijn werk.

Hoelang werk je al bij Fundaments?
Sinds 1 februari 2016.

Wat staat er nu op je beeldscherm?
Uiteraard mijn e-mail. Verder ons Fundamentsportaal, waar onze partners op kunnen inloggen en alle administratieve gegevens kunnen inzien. De Fundaments Wiki en het Marketingplan voor volgende jaar heb ik momenteel ook open staan. We gaan mooie dingen doen!

Wat zorgt ervoor dat je aan het eind van je werkdag weer fluitend naar huis gaat?
Vooral het op bezoek zijn bij de partner en zien hoe zij het doen vind ik super interessant. De mensen achter het bedrijf en dus het persoonlijke contact vind ik heel belangrijk. Een enorm productieve dag, waarbij de uren voorbij vliegen zorgt ervoor dat ik fluitend naar huis ga.

Noem een leuk weetje over je zelf.
Poeh, dat is een goede. Ik heb dertien jaar lang geijshockeyd bij de Enschede Lions en heb het recent (na wat jaren pauze) de schaatsen weer aangetrokken. Verder ben ik trotse vader van twee zonen.

U kunt mij bereiken op d.koopman@fundaments.nl

linkedin-dennis-koopman

Een sprong voorwaarts
“Door gebruik te maken van het platform en de expertise van Fundaments hebben we als bedrijf een sprong voorwaarts gemaakt in de professionalisering van ons deel van de keten."
Jeroen Mahler
Managing Director van CoBrowser
Steengoede flexibiliteit
“De steengoede flexibiliteit van Fundaments is ook een belangrijke factor. Met de instelling dat iets eerst gefixed moet zijn en dat we dan pas over de factuur gaan praten, helpen ze ons enorm.”
Jeroen Mahler
Managing Director van CoBrowser
Moderne slimme firewall
"Wij zochten een oplossing die ons ondersteund om ieder mogelijke vector aanval te kunnen verdedigen. Wij hadden vooral behoefte aan een moderne slimme firewall en met het aanbod van Fundaments voor de Next Generation Redundant Firewall, die gebaseerd is op de technologie van Fortinet, hebben we nu precies wat we zochten. Voor ons was het een logische keuze.”
Maarten Huijs
Engineer bij Kempen Automatisering
Vertrouwen op een partner
"Soms is specifieke kennis noodzakelijk en het is niet altijd rendabel die kennis zelf in huis te halen. Dan is het goed als je kunt vertrouwen op een partner die je daarin ontzorgt, thuis is in de materie en niet voor alles direct een rekening stuurt. Die partner gaat open met je in gesprek: wat wil je, hoe kunnen we dat samen aanvliegen en oplossen. Dat is wat Fundaments doet."
Richard Hagen
van de Rolf groep
Meerdere fysieke locaties
"Als de klant bijvoorbeeld zijn data met het oog op DR op meerdere fysieke locaties wil hebben ondergebracht, kan dat ook. Maar of het nu om maatwerk gaat of om de uitgekiende standaard opties: hij heeft er geen omkijken naar. Dat is toch wel het mooie aan de nieuwe manieren van BU en DR."
Michel Erkens en Alexander van Bruchem
van Onguard
Goede oplossing met minder kosten
“Als je de connectiviteitskosten, dus de private verbindingen, ziet als onderdeel van een migratie naar de cloud, waarbij je geen eigen hardware en onderhoud meer nodig hebt, je verzekeringspremie omlaag kan, de energiekosten op de zaak afnemen en dan zijn er nog wat kostenposten die kleiner worden, dan zal je zien dat dit echt een goede oplossing is.”
Jeroen Bruggeman
Enterprise Administrator bij CNS-IT
Veiligheid op nr. 1
Bij Cobrowser hebben ze gemerkt dat er in de markt nogal een verschil is in hoe partijen met veiligheid omgaan. “Er zijn bedrijven die dit minder belangrijk vinden. Voor ons is het echter essentieel dat wij een partner vinden die daar ook mee bezig is. Daarom hebben wij ook voor Fundaments gekozen. Veiligheid is een heel natuurlijk onderdeel van onze samenwerking.”
Frank Leegstra
Directeur en security officer van CoBrowser
Tijdwinst en aanzienlijk kortere down-time
“De daadwerkelijke down-time bij een migratie kunnen we nu beperken tot enkele minuten in plaats van uren. Dat biedt dus veel voordelen voor onze klanten en dat is natuurlijk het belangrijkste. Daarnaast levert het ook tijdwinst op voor onze engineers.”
Harm Jan Stam
Technical Supervisor bij Oxilion