Het team
bekijk onze video keyboard_arrow_right

Het fundament

Fundaments biedt de ideale basis waarop haar partners de perfecte cloud kunnen bouwen. Voor die basis zijn goede bouwstenen nodig. Om de juiste bouwstenen te realiseren gebruiken wij slimme oplossingen in de markt, op basis van bewezen technologie en met een Enterprise karakter. Onze dienstverlening wordt met alleen sterke schakels in de keten geleverd. Door de markt goed in de gaten te houden en regelmatig te sparren met leveranciers en partners realiseren wij dit al jaren.

fundaments

Verbonden

Samen staan we sterker. Als professionals versterken we elkaar en vertrouwen we op elkaars kwaliteiten. Daarin slaan wij graag verbindingen. Zowel richting partners als leveranciers. We hebben dan ook geen klanten, maar partners. Gelijkwaardigheid en onderling respect staan bij ons hoog in het vaandel. Wij concurreren niet met onze partners, maar vormen samen met onze partners juist een team van specialisten. Wij hebben onze partners nodig, immers, met enkel bouwstenen is er wel een stevig fundament, maar het huis moet nog gebouwd worden.

Persoonlijk

Bij Fundaments vindt u geen traditionele klant-leveranciersverhouding. We houden het graag persoonlijk. We hebben geen telefoonbandjes, alleen engineers die u, onze partner, direct te woord staan. Kortom: korte lijnen, direct en regelmatig contact en open communicatie, maar vooral een plezierige samenwerking zijn daarin voor ons succesfactoren. We spreken tenslotte dezelfde taal

Scherp

We houden onszelf graag scherp. Scherp op onze dienstverlening, op onze partners, op de markt. Zo hebben we een duidelijke focus; infrastructuur en virtualisatie is onze core dienstverlening. Het beheren van een operating system en een applicatie doen wij niet. Dat doen onze partners, u dus. Een duidelijke scheidslijn is nodig om onze expertise te kunnen waarborgen en ons hierop scherp te houden, maar ook om aan te duiden waar ons specialisme ligt.

We blijven ook scherp op de ontwikkelingen vanuit de markt. De bouwstenen van onze dienstverlening hebben wij met zorg uitgezocht. We maken daarbij gebruik van slimme oplossingen in de markt, op basis van bewezen technologie en met een Enterprise karakter. Onze dienstverlening wordt met alléén maar sterke schakels in de keten geleverd. Door de markt goed in de gaten te houden en regelmatig te sparren met leveranciers en partners realiseren wij dit al jaren. Hierdoor kunnen we partners ook altijd voorzien van scherp advies en zijn wij in staat een helicopterview te houden.

Een sprong voorwaarts
“Door gebruik te maken van het platform en de expertise van Fundaments hebben we als bedrijf een sprong voorwaarts gemaakt in de professionalisering van ons deel van de keten."
Jeroen Mahler
Managing Director van CoBrowser
Steengoede flexibiliteit
“De steengoede flexibiliteit van Fundaments is ook een belangrijke factor. Met de instelling dat iets eerst gefixed moet zijn en dat we dan pas over de factuur gaan praten, helpen ze ons enorm.”
Jeroen Mahler
Managing Director van CoBrowser
Moderne slimme firewall
"Wij zochten een oplossing die ons ondersteund om ieder mogelijke vector aanval te kunnen verdedigen. Wij hadden vooral behoefte aan een moderne slimme firewall en met het aanbod van Fundaments voor de Next Generation Redundant Firewall, die gebaseerd is op de technologie van Fortinet, hebben we nu precies wat we zochten. Voor ons was het een logische keuze.”
Maarten Huijs
Engineer bij Kempen Automatisering
Vertrouwen op een partner
"Soms is specifieke kennis noodzakelijk en het is niet altijd rendabel die kennis zelf in huis te halen. Dan is het goed als je kunt vertrouwen op een partner die je daarin ontzorgt, thuis is in de materie en niet voor alles direct een rekening stuurt. Die partner gaat open met je in gesprek: wat wil je, hoe kunnen we dat samen aanvliegen en oplossen. Dat is wat Fundaments doet."
Richard Hagen
van de Rolf groep
Meerdere fysieke locaties
"Als de klant bijvoorbeeld zijn data met het oog op DR op meerdere fysieke locaties wil hebben ondergebracht, kan dat ook. Maar of het nu om maatwerk gaat of om de uitgekiende standaard opties: hij heeft er geen omkijken naar. Dat is toch wel het mooie aan de nieuwe manieren van BU en DR."
Michel Erkens en Alexander van Bruchem
van Onguard
Goede oplossing met minder kosten
“Als je de connectiviteitskosten, dus de private verbindingen, ziet als onderdeel van een migratie naar de cloud, waarbij je geen eigen hardware en onderhoud meer nodig hebt, je verzekeringspremie omlaag kan, de energiekosten op de zaak afnemen en dan zijn er nog wat kostenposten die kleiner worden, dan zal je zien dat dit echt een goede oplossing is.”
Jeroen Bruggeman
Enterprise Administrator bij CNS-IT
Veiligheid op nr. 1
Bij Cobrowser hebben ze gemerkt dat er in de markt nogal een verschil is in hoe partijen met veiligheid omgaan. “Er zijn bedrijven die dit minder belangrijk vinden. Voor ons is het echter essentieel dat wij een partner vinden die daar ook mee bezig is. Daarom hebben wij ook voor Fundaments gekozen. Veiligheid is een heel natuurlijk onderdeel van onze samenwerking.”
Frank Leegstra
Directeur en security officer van CoBrowser
Tijdwinst en aanzienlijk kortere down-time
“De daadwerkelijke down-time bij een migratie kunnen we nu beperken tot enkele minuten in plaats van uren. Dat biedt dus veel voordelen voor onze klanten en dat is natuurlijk het belangrijkste. Daarnaast levert het ook tijdwinst op voor onze engineers.”
Harm Jan Stam
Technical Supervisor bij Oxilion