KennisEvent

KennisEvent cloud security

Datum/Tijd
29/11/2018
13:00 - 17:00

Locatie
Fooddock


Houd uw (klant)data veilig!

Hoe beschermt u uw cloudomgeving voor de gevaren die op de loer liggen? En over welke gevaren hebben we het dan? Dit en meer hoort u op het KennisEvent van donderdag 29 november.

Ethisch hacker Hans van de Looy en digitaal rechercheur Dennis Wijnberg wijzen op de mogelijke bedreigingen richting uw organisatie en vertellen hoe u uw organisatie daartegen kunt wapenen. Verder vertelt Colin Keizers, Security Officer van Fundaments en onze zuster organisatie Oxilion, wat beide organisaties doen aan cloud security en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan Colin. Uiteraard is het KennisEvent ook een goed moment om te netwerken met andere partners van Fundaments.

De middag begint om 13:00 uur met een heerlijke lunch in de foodhal van Fooddock Deventer. Neem een kijkje bij de meest smaakvolle keukens en proef authentieke gerechten uit Turkije, dé ultieme sushi, wereldse tapas en Aziatisch streetfood.

Het event is geheel kosteloos. Dus meldt u snel aan voor het Fundaments KennisEvent!

Tot donderdag 29 november!

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

 

Een sprong voorwaarts
“Door gebruik te maken van het platform en de expertise van Fundaments hebben we als bedrijf een sprong voorwaarts gemaakt in de professionalisering van ons deel van de keten."
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Steengoede flexibiliteit
“De steengoede flexibiliteit van Fundaments is ook een belangrijke factor. Met de instelling dat iets eerst gefixed moet zijn en dat we dan pas over de factuur gaan praten, helpen ze ons enorm.”
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Moderne slimme firewall
"Wij zochten een oplossing die ons helpt om iedere mogelijke vector-aanval te kunnen verdedigen. We hadden vooral behoefte aan een moderne en slimme firewall. Met het aanbod van Fundaments voor de Next Generation Redundant Firewall, die gebaseerd is op de technologie van Fortinet, hebben we nu precies wat we zochten. Voor ons was het een logische keuze.”
Maarten Huijs
Engineer bij Kempen Automatisering
Vertrouwen op een partner
"Soms is specifieke kennis noodzakelijk. Daarnaast is het niet altijd rendabel die kennis zelf in huis te halen. Dan is het goed als je kunt vertrouwen op een partner die je daarin ontzorgt, thuis is in de materie en niet voor alles direct een rekening stuurt. Die partner gaat open met je in gesprek: wat wil je, hoe kunnen we dat samen aanvliegen en hoe kunnen we dat oplossen. Dat is wat Fundaments doet."
Richard Hagen
van de Rolf groep
Meerdere fysieke locaties
"Als de klant bijvoorbeeld zijn data met het oog op DR op meerdere fysieke locaties wil hebben ondergebracht, kan dat ook. Maar of het nu om maatwerk gaat of om de uitgekiende standaard opties: hij heeft er geen omkijken naar. Dat is toch wel het mooie aan de nieuwe manieren van BU en DR."
Michel Erkens en Alexander van Bruchem
van Onguard
Goede oplossing met minder kosten
“Als je de connectiviteitskosten, dus de private verbindingen, ziet als onderdeel van een migratie naar de cloud, waarbij je geen eigen hardware en onderhoud meer nodig hebt, je verzekeringspremie omlaag kan en de energiekosten op de zaak kan afnemen, zul je zien dat dit echt een goede oplossing is.”
Jeroen Bruggeman
Enterprise Administrator bij CNS-IT
Veiligheid op nr. 1
Bij CoBrowser hebben ze gemerkt dat er in de markt nogal een verschil is in hoe partijen met veiligheid omgaan. “Er zijn bedrijven die dit minder belangrijk vinden. Voor ons is het echter essentieel dat wij een partner vinden die daar ook mee bezig is. Daarom hebben wij ook voor Fundaments gekozen. Veiligheid is een heel natuurlijk onderdeel van onze samenwerking.”
Frank Leegstra
Directeur en Security Officer bij CoBrowser