search Search by theme
search

VMworld – dag 3 en 4

Een koffer vol ideeën

Een kort bericht vandaag vanuit VMworld, want er is zoveel te doen, van keynotes en informatiesessie tot leveranciersgesprekken.

Ondergedompeld in informatie

De afgelopen dagen zijn we verder ondergedompeld in informatie en ontwikkelingstrends. In de tweede keynote sessie werden enkele klantcases behandeld. Daarnaast vertelde Martha Lane Fox een zeer inspirerend verhaal over hoe technologie, toepassing en gebruiker de samenleving kan helpen. En er werd geïllustreerd hoe technologische oplossingen in de praktijk wel eens anders kunnen uitpakken als hoe zij initieel bedacht zijn. Zo werd de vraag gesteld waarom Amazon’s slimme speaker eigenlijk Alexa heet en hoe pakt dit in de praktijk uit?

Veel ideeën opgedaan

Naast de keynotes hebben we de afgelopen dagen ook veel verschillende informatiesessies gevolgd en gesprekken gevoerd met leveranciers als Cohesity, Rubrik, Wavefront en VMware. Zo hebben we ideeën opgedaan die verwerkt kunnen gaan worden in de Fundaments dienstverlening. Hierbij leggen we onze focus op: Kubernetes als platform voor Containers, integratie van alle publieke clouds gekoppeld aan het Fundaments Cloudplatform en uitbreiding van monitoring en begeleidingsmogelijkheden.

Volle koffer

Met een koffer vol inspiratie en ideeën gaan we weer huiswaarts. Al die ideeën worden omgezet naar een strategie voor het komende jaar, zodat we u de beste clouddienst voor uw klanten kunnen bieden.

Mocht u vragen hebben over het bovenstaande of andere Fundamentsdiensten, neem dan gerust contact met ons op via info@fundaments.nl of bel naar 088 4227 227.