Workspace Solutions

Met Workspace Solutions kunt u op elk moment, elk apparaat en elke locatie werken. Het enige wat u nodig heeft is zijn uw toegangsgegevens. Door in te loggen beschikt u direct over alle applicaties die u nodig heeft om uw werk te kunnen doen.

Workspace One

Workspace One is een SaaS-oplossing van VMware. Het is volledig in te richten naar de behoeften van de gebruiker en zijn of haar rol binnen de organisatie. Het heeft koppelingen met applicaties en authenticatieservices om ervoor te zorgen dat elke gebruiker precies die programma’s kan gebruiken die hij of zij nodig heeft. Te gebruiken op elk apparaat, ongeacht het besturingssysteem dankzij de multi-vendor ondersteuning.

De voordelen van Workspace Solutions van Fundaments:

 • OPEX vs. CAPEX: alleen betalen wat u gebruikt;
 • Eenvoudig integreerbaar met SaaS-diensten zoals Office 365 en SalesForce;
 • Op elk moment, elk apparaat en elke locatie kunnen werken;
 • Met een login toegang tot alle benodigde en geautoriseerde applicaties.

Technische specificaties:

 • SaaS-dienst met betalen naar gebruik (per device of gebruiker);
 • Volledig beheer vanuit een centrale webmanagement console;
 • Centrale workspace die op ieder apparaattype kan worden gebruikt;
 • Volledige integratie met de meest gebruikte identity managers;
 • Maximale beveiliging met SSL en multifactor authenticatie;
 • Volledig inzicht in alle activiteiten van alle gebruikers;
 • Ondersteuning vanuit Fundaments (1e lijns) en VMware (2e lijns).

Productonderdelen

OnderdeelEenheidBeschikbare afrekenmodellen
Workspace One LicentieNamed UserVast met looptijd van minimaal 1 jaar

Meer weten over de digitale werkplek en waarom Fundaments dit een belangrijke, kansrijke ontwikkeling voor haar partners vindt? Neem dan gerust contact met ons op via info@fundaments.nl of bel naar 088 4227 227.

Ook een digitale werkplek?
Een sprong voorwaarts
“Door gebruik te maken van het platform en de expertise van Fundaments hebben we als bedrijf een sprong voorwaarts gemaakt in de professionalisering van ons deel van de keten."
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Steengoede flexibiliteit
“De steengoede flexibiliteit van Fundaments is ook een belangrijke factor. Met de instelling dat iets eerst gefixed moet zijn en dat we dan pas over de factuur gaan praten, helpen ze ons enorm.”
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Moderne slimme firewall
"Wij zochten een oplossing die ons helpt om iedere mogelijke vector-aanval te kunnen verdedigen. We hadden vooral behoefte aan een moderne en slimme firewall. Met het aanbod van Fundaments voor de Next Generation Redundant Firewall, die gebaseerd is op de technologie van Fortinet, hebben we nu precies wat we zochten. Voor ons was het een logische keuze.”
Maarten Huijs
Engineer bij Kempen Automatisering
Vertrouwen op een partner
"Soms is specifieke kennis noodzakelijk. Daarnaast is het niet altijd rendabel die kennis zelf in huis te halen. Dan is het goed als je kunt vertrouwen op een partner die je daarin ontzorgt, thuis is in de materie en niet voor alles direct een rekening stuurt. Die partner gaat open met je in gesprek: wat wil je, hoe kunnen we dat samen aanvliegen en hoe kunnen we dat oplossen. Dat is wat Fundaments doet."
Richard Hagen
van de Rolf groep
Meerdere fysieke locaties
"Als de klant bijvoorbeeld zijn data met het oog op DR op meerdere fysieke locaties wil hebben ondergebracht, kan dat ook. Maar of het nu om maatwerk gaat of om de uitgekiende standaard opties: hij heeft er geen omkijken naar. Dat is toch wel het mooie aan de nieuwe manieren van BU en DR."
Michel Erkens en Alexander van Bruchem
van Onguard
Goede oplossing met minder kosten
“Als je de connectiviteitskosten, dus de private verbindingen, ziet als onderdeel van een migratie naar de cloud, waarbij je geen eigen hardware en onderhoud meer nodig hebt, je verzekeringspremie omlaag kan en de energiekosten op de zaak kan afnemen, zul je zien dat dit echt een goede oplossing is.”
Jeroen Bruggeman
Enterprise Administrator bij CNS-IT
Veiligheid op nr. 1
Bij CoBrowser hebben ze gemerkt dat er in de markt nogal een verschil is in hoe partijen met veiligheid omgaan. “Er zijn bedrijven die dit minder belangrijk vinden. Voor ons is het echter essentieel dat wij een partner vinden die daar ook mee bezig is. Daarom hebben wij ook voor Fundaments gekozen. Veiligheid is een heel natuurlijk onderdeel van onze samenwerking.”
Frank Leegstra
Directeur en Security Officer bij CoBrowser