Services on AWS

Amazon Web Services (AWS) is een clouddienst met vele verschillende flexibele IT-diensten. Net als bij de andere clouddiensten kunt u als organisatie gebruik maken van geavanceerde technologieën in een OPEX-model. AWS heeft een wereldwijde dekking als het gaat om haar datacenters en ontwikkelt continu nieuwe functionaliteiten. Ontwikkelingen als serverless computing, containers en database platformen komen hiermee binnen uw bereik. Hiermee kunt u uw diensten, met Fundaments als partner, optimaliseren maar ook wereldwijd regionaal aanbieden. 

AWS Public cloud services

Services on AWS

Fundaments is de aangewezen partner om applicatietransities te begeleiden naar de Amazon Cloud. Als applicatiegebruiker wordt u hierdoor volledig ontzorgd in de migratie, optimalisatie en innovatie met een efficiënt gebruik van AWS-diensten. 

De voordelen van Services on AWS van Fundaments:  

  • Fundaments is expert op AWS-gebied middels gecertificeerde consultants;
  • Begeleiding in cloudadoptie met AWS; 
  • Optimalisatie in gebruik van AWS-services;
  • Fundaments kan zowel de AWS-services als de applicatieomgeving voor u beheren;
  • OPEX vs. CAPEX: alleen betalen wat u gebruikt.

Technische specificaties:

  • Een platform met diensten dat zich in hoog tempo ontwikkelt met nieuwe functionaliteiten;
  • Naadloze aansluiting met Fundaments (Private) Cloud via directe netwerkkoppelingen met het Fundaments netwerk: Multi Cloud mogelijk;
  • Wereldwijde dekking;
  • Te koppelen met alle grote netwerkpartijen.

Productonderdelen

OnderdeelEenheidBeschikbare afrekenmodellen
AWS-servicesConform AWS-afrekenmodelVast en flexibel

Klaar voor een AWS Public Cloud?

Wilt u ook profiteren van de flexibiliteit van AWS? Onze specialisten helpen u graag om de ideale combinatie van cloudomgevingen te bepalen, in te richten en te beheren. Vanzelfsprekend met alle vrijheid om snel aanpassingen door te voeren. Neem contact met ons op via info@fundaments.nl of bel naar 088 4 227 227. 

Wilt u ook AWS public IaaS van Fundaments?
Een sprong voorwaarts
“Door gebruik te maken van het platform en de expertise van Fundaments hebben we als bedrijf een sprong voorwaarts gemaakt in de professionalisering van ons deel van de keten."
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Steengoede flexibiliteit
“De steengoede flexibiliteit van Fundaments is ook een belangrijke factor. Met de instelling dat iets eerst gefixed moet zijn en dat we dan pas over de factuur gaan praten, helpen ze ons enorm.”
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Moderne slimme firewall
"Wij zochten een oplossing die ons helpt om iedere mogelijke vector-aanval te kunnen verdedigen. We hadden vooral behoefte aan een moderne en slimme firewall. Met het aanbod van Fundaments voor de Next Generation Redundant Firewall, die gebaseerd is op de technologie van Fortinet, hebben we nu precies wat we zochten. Voor ons was het een logische keuze.”
Maarten Huijs
Engineer bij Kempen Automatisering
Vertrouwen op een partner
"Soms is specifieke kennis noodzakelijk. Daarnaast is het niet altijd rendabel die kennis zelf in huis te halen. Dan is het goed als je kunt vertrouwen op een partner die je daarin ontzorgt, thuis is in de materie en niet voor alles direct een rekening stuurt. Die partner gaat open met je in gesprek: wat wil je, hoe kunnen we dat samen aanvliegen en hoe kunnen we dat oplossen. Dat is wat Fundaments doet."
Richard Hagen
van de Rolf groep
Meerdere fysieke locaties
"Als de klant bijvoorbeeld zijn data met het oog op DR op meerdere fysieke locaties wil hebben ondergebracht, kan dat ook. Maar of het nu om maatwerk gaat of om de uitgekiende standaard opties: hij heeft er geen omkijken naar. Dat is toch wel het mooie aan de nieuwe manieren van BU en DR."
Michel Erkens en Alexander van Bruchem
van Onguard
Goede oplossing met minder kosten
“Als je de connectiviteitskosten, dus de private verbindingen, ziet als onderdeel van een migratie naar de cloud, waarbij je geen eigen hardware en onderhoud meer nodig hebt, je verzekeringspremie omlaag kan en de energiekosten op de zaak kan afnemen, zul je zien dat dit echt een goede oplossing is.”
Jeroen Bruggeman
Enterprise Administrator bij CNS-IT
Veiligheid op nr. 1
Bij CoBrowser hebben ze gemerkt dat er in de markt nogal een verschil is in hoe partijen met veiligheid omgaan. “Er zijn bedrijven die dit minder belangrijk vinden. Voor ons is het echter essentieel dat wij een partner vinden die daar ook mee bezig is. Daarom hebben wij ook voor Fundaments gekozen. Veiligheid is een heel natuurlijk onderdeel van onze samenwerking.”
Frank Leegstra
Directeur en Security Officer bij CoBrowser