VRAAG EEN OFFERTE AAN keyboard_arrow_right

AWS Direct Connect

Verstuurt u veel data of wilt u data veilig gebruiken binnen uw eigen netwerk? Maak dan gebruik van AWS Direct Connect van Fundaments. Met AWS Direct Connect wordt er een directe verbinding gemaakt tussen de datacenters van Amazon en uw eigen cloudomgeving. De verbinding naar uw AWS-omgeving betreft een privéverbinding (het Cloud Connect Circuit), die niet via het publieke internet loopt. Hierdoor is de verbinding sneller, betrouwbaarder en veiliger.

Zonder de juiste verbindingen komt u niet naar de cloud

De voordelen van AWS Direct Connect van Fundaments:

  • Voorspelbare prestaties en een wereldwijde consistente gebruikservaring;
  • Kostenbesparing in vergelijking met internetverbindingen;
  • Betere controle over kritieke IT-middelen door private werkstromen op kortere afstand van partners, klanten en clouddiensten;
  • Directe toegang tot een groeiende lijst van krachtige AWS-diensten.

Technische specificaties:

  • Directe verbinding tussen AWS en uw eigen cloudomgeving op basis van VLAN;
  • Af te nemen in verschillende snelheden van 100 Mbps tot 10 Gbps;
  • Te koppelen met ieder AWS-datacenter en alle Cloud Services van Fundaments.

Meer weten over AWS Direct Connect? Neem dan contact op via info@fundaments.nl of via 088 4 227 227.

 

Meer informatie over het netwerk van Fundaments?
Een sprong voorwaarts
“Door gebruik te maken van het platform en de expertise van Fundaments hebben we als bedrijf een sprong voorwaarts gemaakt in de professionalisering van ons deel van de keten."
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Steengoede flexibiliteit
“De steengoede flexibiliteit van Fundaments is ook een belangrijke factor. Met de instelling dat iets eerst gefixed moet zijn en dat we dan pas over de factuur gaan praten, helpen ze ons enorm.”
Jeroen Mahler
Managing Director bij CoBrowser
Moderne slimme firewall
"Wij zochten een oplossing die ons helpt om iedere mogelijke vector-aanval te kunnen verdedigen. We hadden vooral behoefte aan een moderne en slimme firewall. Met het aanbod van Fundaments voor de Next Generation Redundant Firewall, die gebaseerd is op de technologie van Fortinet, hebben we nu precies wat we zochten. Voor ons was het een logische keuze.”
Maarten Huijs
Engineer bij Kempen Automatisering
Vertrouwen op een partner
"Soms is specifieke kennis noodzakelijk. Daarnaast is het niet altijd rendabel die kennis zelf in huis te halen. Dan is het goed als je kunt vertrouwen op een partner die je daarin ontzorgt, thuis is in de materie en niet voor alles direct een rekening stuurt. Die partner gaat open met je in gesprek: wat wil je, hoe kunnen we dat samen aanvliegen en hoe kunnen we dat oplossen. Dat is wat Fundaments doet."
Richard Hagen
van de Rolf groep
Meerdere fysieke locaties
"Als de klant bijvoorbeeld zijn data met het oog op DR op meerdere fysieke locaties wil hebben ondergebracht, kan dat ook. Maar of het nu om maatwerk gaat of om de uitgekiende standaard opties: hij heeft er geen omkijken naar. Dat is toch wel het mooie aan de nieuwe manieren van BU en DR."
Michel Erkens en Alexander van Bruchem
van Onguard
Goede oplossing met minder kosten
“Als je de connectiviteitskosten, dus de private verbindingen, ziet als onderdeel van een migratie naar de cloud, waarbij je geen eigen hardware en onderhoud meer nodig hebt, je verzekeringspremie omlaag kan en de energiekosten op de zaak kan afnemen, zul je zien dat dit echt een goede oplossing is.”
Jeroen Bruggeman
Enterprise Administrator bij CNS-IT
Veiligheid op nr. 1
Bij CoBrowser hebben ze gemerkt dat er in de markt nogal een verschil is in hoe partijen met veiligheid omgaan. “Er zijn bedrijven die dit minder belangrijk vinden. Voor ons is het echter essentieel dat wij een partner vinden die daar ook mee bezig is. Daarom hebben wij ook voor Fundaments gekozen. Veiligheid is een heel natuurlijk onderdeel van onze samenwerking.”
Frank Leegstra
Directeur en Security Officer bij CoBrowser