Cohesity

De Back-up as a Servicedienst van Fundaments maakt gebruik van de innovatieve technologie van Cohesity. Deze leverancier van back-updiensten zorgt ervoor dat u alle back-ups automatisch, betaalbaar en schaalbaar op kunt slaan. Daarbij behoudt u de regie over het complete proces. Via een selfserviceportaal bepaalt u namelijk zelf uw back-upbeleid en monitort u het gehele back-upproces. Vanzelfsprekend regelt u vanuit het selfserviceportaal ook zelf de restore. Zo staat uw organisatie nooit stil.

Cohesity

Automatisch, betaalbaar en schaalbaar

Gebruiksgemak

Cohesity biedt een zeer schaalbaar platform, die eenvoudig te beheren is. Via een zoekopdracht, die vergelijkbaar is met gebruik van Google, kunnen bestanden of virtuele machines worden gezocht en worden teruggeplaatst of gedownload. Door een eigen gekozen back-upbeleid (policy) toe te passen op één of meerdere virtuele machines kan een back-up eenvoudig worden geconfigureerd. Deze back-ups kunnen vervolgens ook nog worden gerepliceerdwaarmee een extra kopie wordt gerealiseerd. Of juist om een stuk archivering te doen naar een externe (cloud)opslag.

Snel herstel en mogelijkheden voor testscenario’s

De slimme technologie van Cohesity maakt het mogelijk een virtuele machine te starten vanuit een back-up, waardoor de hersteltijd (Recovery Time Objective (RTO)) slechts enkele minuten is. Deze technologie maakt het ook mogelijk om een set van virtuele machines vanuit een back-up te klonen en te presenteren als een geïsoleerde omgeving, zoals hieronder geïllustreerd. Dit is ideaal voor het draaien van allerlei tests: van een audit voor restores tot het testen van een software update, zonder daarbij een productieomgeving te beïnvloeden.

Ook archiefopslag

Naast de back-up- en replicatiefunctionaliteit, dient dit platform ook als bron voor archiefopslag. Door gebruik te maken van technieken als compressie en deduplicatie, wordt data zeer efficiënt opgeslagen. En dat biedt u een groot voordeel, omdat er wordt afgerekend op het gebruik van de netto opslag.

Meer grip op uw back-up?

Wilt u zeker weten dat uw gegevens goed beschermd zijn én dat u zelf aan de knoppen zit? Wilt u profiteren van maximale schaalbaarheid en kosteneffectieve opslag? Onze experts vertellen u graag hoe u uw back-up– en restoreproces toekomstvast inricht. Neem contact met ons op via info@fundaments.nl of bel naar 088 4227 227.

Dienstbeschrijving

Een sprong voorwaarts
“Door gebruik te maken van het platform en de expertise van Fundaments hebben we als bedrijf een sprong voorwaarts gemaakt in de professionalisering van ons deel van de keten."
Jeroen Mahler
Managing Director van CoBrowser
Steengoede flexibiliteit
“De steengoede flexibiliteit van Fundaments is ook een belangrijke factor. Met de instelling dat iets eerst gefixed moet zijn en dat we dan pas over de factuur gaan praten, helpen ze ons enorm.”
Jeroen Mahler
Managing Director van CoBrowser
Moderne slimme firewall
"Wij zochten een oplossing die ons ondersteund om ieder mogelijke vector aanval te kunnen verdedigen. Wij hadden vooral behoefte aan een moderne slimme firewall en met het aanbod van Fundaments voor de Next Generation Redundant Firewall, die gebaseerd is op de technologie van Fortinet, hebben we nu precies wat we zochten. Voor ons was het een logische keuze.”
Maarten Huijs
Engineer bij Kempen Automatisering
Vertrouwen op een partner
"Soms is specifieke kennis noodzakelijk en het is niet altijd rendabel die kennis zelf in huis te halen. Dan is het goed als je kunt vertrouwen op een partner die je daarin ontzorgt, thuis is in de materie en niet voor alles direct een rekening stuurt. Die partner gaat open met je in gesprek: wat wil je, hoe kunnen we dat samen aanvliegen en oplossen. Dat is wat Fundaments doet."
Richard Hagen
van de Rolf groep
Meerdere fysieke locaties
"Als de klant bijvoorbeeld zijn data met het oog op DR op meerdere fysieke locaties wil hebben ondergebracht, kan dat ook. Maar of het nu om maatwerk gaat of om de uitgekiende standaard opties: hij heeft er geen omkijken naar. Dat is toch wel het mooie aan de nieuwe manieren van BU en DR."
Michel Erkens en Alexander van Bruchem
van Onguard
Goede oplossing met minder kosten
“Als je de connectiviteitskosten, dus de private verbindingen, ziet als onderdeel van een migratie naar de cloud, waarbij je geen eigen hardware en onderhoud meer nodig hebt, je verzekeringspremie omlaag kan, de energiekosten op de zaak afnemen en dan zijn er nog wat kostenposten die kleiner worden, dan zal je zien dat dit echt een goede oplossing is.”
Jeroen Bruggeman
Enterprise Administrator bij CNS-IT
Veiligheid op nr. 1
Bij Cobrowser hebben ze gemerkt dat er in de markt nogal een verschil is in hoe partijen met veiligheid omgaan. “Er zijn bedrijven die dit minder belangrijk vinden. Voor ons is het echter essentieel dat wij een partner vinden die daar ook mee bezig is. Daarom hebben wij ook voor Fundaments gekozen. Veiligheid is een heel natuurlijk onderdeel van onze samenwerking.”
Frank Leegstra
Directeur en security officer van CoBrowser
Tijdwinst en aanzienlijk kortere down-time
“De daadwerkelijke down-time bij een migratie kunnen we nu beperken tot enkele minuten in plaats van uren. Dat biedt dus veel voordelen voor onze klanten en dat is natuurlijk het belangrijkste. Daarnaast levert het ook tijdwinst op voor onze engineers.”
Harm Jan Stam
Technical Supervisor bij Oxilion