De beste online cloud backup voor u

Uw bedrijfsgegevens zijn erg waardevol. Toch kunnen deze bestanden op vele manieren verloren gaan. Denk bijvoorbeeld aan een crash, brand of diefstal. Het is dus belangrijk dat uw gegevens goed worden beschermd. Kies daarom voor de beste online cloud backup voor uw organisatie.

cloud backup

Altijd een kopie om op terug te vallen

3-2-1 back-up regel

ZET 3 KOPIEËN, OP 2 SOORTEN OPSLAG, MET MINIMAAL 1 KOPIE  OP EEN ANDERE LOCATIE.

De 3-2-1 back-up regel zorgt ervoor dat u altijd een back-up heeft om op terug te vallen. Op uw eigen locatie bewaart u zelf kopieën, oftewel een back-up van uw bedrijfsgegevens. Daarnaast bewaart u een cloud backup bij Fundaments. Hierdoor weet u dat uw data veilig zijn opgeslagen in een ISO 27001:2013 gecertificeerd datacenter. Mocht er dus onverhoopt iets gebeuren met uw eigen infrastructuur, dan heeft u altijd een back-up om op terug te vallen.

Back-up

In het kort gezegd is een back-up niets meer dan een kopie van uw data (of die van uw klanten) op een andere disk. Bijvoorbeeld op een pc op locatie of een die in de cloud staat. Bij Fundaments betekent cloud backup dat uw back-up in de datacenters van Fundaments worden geplaatst. Deze zijn dan online te bereiken of via private verbindingen. Voor het maken van back-ups maakt Fundaments gebruik van Cohesity en Veeam.

Wilt u weten wat de beste cloud backup voor u is? Laat u adviseren en neem contact met ons op via info@fundaments.nl of bel met 088 4227 227.

Een sprong voorwaarts
“Door gebruik te maken van het platform en de expertise van Fundaments hebben we als bedrijf een sprong voorwaarts gemaakt in de professionalisering van ons deel van de keten."
Jeroen Mahler
Managing Director van CoBrowser
Steengoede flexibiliteit
“De steengoede flexibiliteit van Fundaments is ook een belangrijke factor. Met de instelling dat iets eerst gefixed moet zijn en dat we dan pas over de factuur gaan praten, helpen ze ons enorm.”
Jeroen Mahler
Managing Director van CoBrowser
Moderne slimme firewall
"Wij zochten een oplossing die ons ondersteund om ieder mogelijke vector aanval te kunnen verdedigen. Wij hadden vooral behoefte aan een moderne slimme firewall en met het aanbod van Fundaments voor de Next Generation Redundant Firewall, die gebaseerd is op de technologie van Fortinet, hebben we nu precies wat we zochten. Voor ons was het een logische keuze.”
Maarten Huijs
Engineer bij Kempen Automatisering
Vertrouwen op een partner
"Soms is specifieke kennis noodzakelijk en het is niet altijd rendabel die kennis zelf in huis te halen. Dan is het goed als je kunt vertrouwen op een partner die je daarin ontzorgt, thuis is in de materie en niet voor alles direct een rekening stuurt. Die partner gaat open met je in gesprek: wat wil je, hoe kunnen we dat samen aanvliegen en oplossen. Dat is wat Fundaments doet."
Richard Hagen
van de Rolf groep
Meerdere fysieke locaties
"Als de klant bijvoorbeeld zijn data met het oog op DR op meerdere fysieke locaties wil hebben ondergebracht, kan dat ook. Maar of het nu om maatwerk gaat of om de uitgekiende standaard opties: hij heeft er geen omkijken naar. Dat is toch wel het mooie aan de nieuwe manieren van BU en DR."
Michel Erkens en Alexander van Bruchem
van Onguard
Goede oplossing met minder kosten
“Als je de connectiviteitskosten, dus de private verbindingen, ziet als onderdeel van een migratie naar de cloud, waarbij je geen eigen hardware en onderhoud meer nodig hebt, je verzekeringspremie omlaag kan, de energiekosten op de zaak afnemen en dan zijn er nog wat kostenposten die kleiner worden, dan zal je zien dat dit echt een goede oplossing is.”
Jeroen Bruggeman
Enterprise Administrator bij CNS-IT
Veiligheid op nr. 1
Bij Cobrowser hebben ze gemerkt dat er in de markt nogal een verschil is in hoe partijen met veiligheid omgaan. “Er zijn bedrijven die dit minder belangrijk vinden. Voor ons is het echter essentieel dat wij een partner vinden die daar ook mee bezig is. Daarom hebben wij ook voor Fundaments gekozen. Veiligheid is een heel natuurlijk onderdeel van onze samenwerking.”
Frank Leegstra
Directeur en security officer van CoBrowser
Tijdwinst en aanzienlijk kortere down-time
“De daadwerkelijke down-time bij een migratie kunnen we nu beperken tot enkele minuten in plaats van uren. Dat biedt dus veel voordelen voor onze klanten en dat is natuurlijk het belangrijkste. Daarnaast levert het ook tijdwinst op voor onze engineers.”
Harm Jan Stam
Technical Supervisor bij Oxilion