Datacenterlocaties

DatacenterlocatiesFundaments maakt gebruik van een aantal ISO 27001-gecertificeerde datacenterlocaties, waartussen verschillende koppelingen mogelijk zijn. Twin (of meer) datacenter concepten zijn eenvoudig te realiseren, waardoor uw cloud op verschillende locaties uitgerold kan worden.

Productielocaties

In Oost Nederland zijn de productielocaties Equinix EN1 in Enschede en Previder PDC2 in Hengelo. In West Nederland maakt Fundaments gebruik van de productielocaties Equinix AM2 en Interxion AMS7. Tussen alle datacenters beheert Fundaments een eigen redundante netwerkring.

Back-uplocatie

Op de back-uplocatie worden alle back-ups en replica’s van de Archive storage ondergebracht. Waar uw back-uplocatie komt is afhankelijk van de locatie waar uw productieomgeving draait. Is dit in Oost Nederland dan wordt uw back-uplocatie West Nederland. Is uw huidige productielocatie West Nederland dan wordt uw back-uplocatie Oost Nederland. Op die manier zijn de productieomgeving en de back-uplocatie altijd van elkaar gescheiden.

Wilt u graag eens een kijkje nemen in een van de datacenterlocaties van Fundaments of meer weten over wat Fundaments voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.